Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Mann søker jentevenner.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Mann søker jentevenner.

mai 18 2021 - 18:01
Jeg har kommet ut av et 10-årig forhold fordi hun plutselig fant ut at hun ville leve livet. Jeg sitter igjen ensom og fullstendig utmattet etter å ha gitt alt av meg selv i mange år og jeg hater tanken på å starte med dating igjen. Jeg har en god jobb, er slank og ser bra ut men jeg føler at selvtilliten har fått en kraftig "knekk" etter å ha kommet ut av forholdet. Jeg har flere kamerater, men jeg føler ikke det gir så mye i akkurat denne sammenhengen og jeg hadde håpet å komme i kontakt med noen kvinner her inne bare for å "dyppe tåa" uti litt forsiktig, i tillegg til at jeg innbiller meg at det vil være fint å ha kontakt med det motsatte kjønn. Ikke for å date eller klage over alt som er galt i livet, men rett og slett for å kunne snakke om løst og fast.

Så derfor lurer jeg på om det er noen kvinner der ute, kanskje som er i samme situasjon, som føler seg ensom som kunne tenke seg å ha litt kontakt? Det er jo lov å håpe:)

Avatar

Hei!

mai 18 2021 - 23:46
Er selv fra sørlandet. Vil veldig gjerne bli kjent, så bare ta kontakt!:)
Avatar

Hei

mai 19 2021 - 11:32
Har sendt deg venneforespørsel og melding
Avatar

Hei

mai 22 2021 - 14:03
Vil gjerne ha noen og prate med,vet ikke alderen din,men jeg er 46 år,bor i Vestfold.
Til forsiden