Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Mann med ei jente på innsiden

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Mann med ei jente på innsiden

okt 4 2021 - 17:33
Hei! Vanskelig å snakke om, og vanskelig å akseptere, men det er nå slik jeg føler det. Og jeg ønsker meg venner å snakke med. Om dette. Og om alt mulig. Klem fra meg
Avatar

Hei!

okt 4 2021 - 21:39
Mener du at du er født med "feil" kjønn?
Avatar

Re: Mann med ei jente på innsiden

okt 5 2021 - 08:04
Hei! Jeg måtte lage meg en ny bruker, da jeg tror jeg snublet i passordet mitt første gang;-) Men ja Heidia01, noen ganger føles det slik. Rett og slett, det høres så drastisk ut med "feil" kjønn men ja. Og det er tanker og følelser jeg har hatt med meg så lenge at jeg som oftest klarer å distansere meg fra det. Men i det siste så har disse følelsene og tankene bare blitt sterkere og sterkere.. og det er alltid med meg..I en eller annen form☺. Utrolig vanskelig å forklare disse følelsene, men..
Avatar

Hei!

okt 5 2021 - 11:09
Det har sikkert vært vanskelig for deg spesielt i oppveksten. Det er vel først de siste årene at at det har blitt satt fokus på dette gjennom alle dokumentarene på temaet. For de som forsøker å skjule dette så får man ikke vært seg selv, kan forstå at det må være vanskelig. Det er nok lettere for de som vokser opp nå, hvis de har forståelsefulle foreldre osv.
Avatar

Hei igjen

okt 5 2021 - 12:20
Ja dette er tanker og følelser jeg har hatt med meg lenge lenge, og lært meg å undertrykke..på en måte..men det er alltid der.. denne andre siden som aldri får se lyset, eller bli sett.. på en måte. Hvis det gir noen mening. Og nå kjenner jeg at det hadde vært godt å snakke med noen om dette..selv om jeg føler både skam og håpløshet rundt dette som oftest.
Avatar

Re: Mann med ei jente på innsiden

okt 5 2021 - 16:24
Det har da eksistert subkulturer og undergrunnsmiljøer der menn kan leve ut sine "feminine" sider (og omvendt) i flere tiår allerede. Kjenner du ikke til dem, eller handler det om noe annet?
Avatar

Hei!

okt 5 2021 - 16:30
Du kan alltids forsøke å sende meg noen pm om dette hvis du vil. Jeg har det ikke sånn selv og har ingen kunnskap om det, utover at jeg har sett på flere dokumentarer om det. Jeg er innom og titter her av og til.

ha en fin dag videre!
Avatar

Re: Mann med ei jente på innsiden

okt 5 2021 - 19:00
Jeg vet ikke om noen subkulturer, eller kjenner til noe av dette spesifikt Frikar-1. At det finnes undergrunnsmiljøer for dette, gjør det sikkert, men jeg føler meg ikke så komfortabel med dette. Enda. Vet ikke helt hvor jeg skulle begynt;) Ett sted er vel å begynne å snakke om dette..
Til forsiden