Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Mann i LAR søker Venn

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Mann i LAR søker Venn

aug 28 2017 - 08:55
Jeg er 41 år og har slitt med rus i noen år,men er heldigvis ferdig med det for godt.Har vært på behandling og skal snart flytte til oslo og jobbe/skole..Jeg kom litt skjeivt ut i livet etter en depresjon og klarte ikke helt å bearbeide følelseslivet og hadde ikke så mange venner heller.Var da jeg begynte å ruse meg og havnet i 'feil' miljø.Det finnes jo egentlig ikke ordentlige venner i sånne miljøer så heldigvis er jeg ferdig med det for godt takket være den hjelpen jeg har fått,og sliter heldigvis ikke så mye psykisk heller.Prøver å være meg selv og søker en jentevenn som kansje er eller har vært i omtrent samme situasjon som meg(men du MÅ ikke ha vært det)Et godt vennskap er uansett ikke å forakte.For at det skal bli forandringer i livet,så må man begynne et sted,ingen andre gjør det for en..Men litt hjelp av andre som kansje er/har vært i samme situasjon kan jo hjelpe på motivasjonen,og et godt vennskap er jo uansett ikke å forakte.Alle sier at jeg er kjekk mann,og jeg er ikke sikker pa om dette er rette plassen for meg a söke venner pa,men jeg pröver for det..Jeg liker a trene innimellom,og være ute i friluft.Liker også å drive med salmaking,hester og foto.Om du lurer på noe kan du bare spørre..
Klemm :-)
Avatar

Hei til deg

des 29 2017 - 17:25
Jeg ser at du søke en jentevenn, men hvis du samtidig har behov for å utvide ditt mannlige nettverk så er jeg interessert å bli kjent med deg. Jeg heter Robert. Jobber med rusavhengige i Oslo kommune, så jeg vet litt om det systemet du befinner deg i. Men dette er ikke ment som en arbeidsrelatert kontakt. Søker bare etter noen nye bekjentskaper jeg. Jeg har mange interesser.
Til forsiden