Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Mann 39 søker vennskap/turvenn i Gjøvik omegn

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Mann 39 søker vennskap/turvenn i Gjøvik omegn

juli 10 2019 - 14:09
Heisann! Etter et tøft samlivsbrudd i januar så mistet jeg veldig mye av nettverket jeg hadde her på Gjøvik. Jeg sitter mye alene på kveldene og dagtid når jeg har fri fra jobb, jeg føler meg mye ensom.
For å kompensere på den dårlige følelsen jeg får så går jeg mye turer. Jeg trener en del. Og drar mye rundt å ser nye steder.
Er det noen som vil dele opplevelser sammen med meg?
Jeg er tilflyttet fra Nord Norge og hit i 2014. Jeg jobber som sykepleier på sykehuset. Så det er en del jobbing, men likevell mye fri.
Om du er mann eller dame, så spiller det ingen rolle. Eldre eller yngre spiller heller ingen rolle.
Jeg har et stort jobb nettverk her nede, og mange kollegaer på jobb. Jeg elsker jobben min. Det er bare synd de aldri har tid utenom jobb. Jeg sitter mye alene. Og jeg ser ganske mørkt på ting når jeg blir sittende alene. Jeg kompenserer med å jobbe. Og gruer meg til lengre friperiodene. Men da kompenserer jeg med tur hit og dit. Noen ganger fjellturer også på turisthytter rundt omkring.
Håper noen vil ha kontakt.
Til forsiden