Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Mann 37 prøver vennelykken :-)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Mann 37 prøver vennelykken :-)

aug 8 2017 - 21:24
Hei, og takk for at du klikket deg inn her!

Jeg er en mann på 37 år som har hatt panikkangst, helseangst og en rekke fobier siden tidlig i 20-årene. Lever et "nesten" normalt liv, studerer for tiden grafisk design og er veldig interessert i kreativitet og kultur. Blir sett på som en fyr med mye humor og er glad i å få folk til å le. Har et medfødt hørselstap så jeg benytter meg av høreapparater, men klarer meg stort sett veldig fint i de fleste settinger, men jeg går sjelden på konserter eller utesteder med mye støy. Jeg skulle gjerne gjort det, men det koster dessverre mye mer enn det smaker for min del. Sånn, da har jeg sagt det.

Er interessert i å komme i kontakt med mennesker i alle aldre og alle kjønn for spontane påfunn og møter. Det kan være så enkelt som en kaffe, brettspill eller en film. Vi kan snakke, eller bare være stille, det viktigste er at vi har respekt for hverandre og den/de lidelsene vi måtte ha.

Holder til like utenfor Oslo, men er ikke fremmed for en kjøretur i ny og ne. Man kan også holde god kontakt via e-post :)

Gleder meg til å høre fra de som føler for å sende meg en melding!
Avatar

Re: Mann 37 prøver vennelykken :-)

aug 8 2017 - 22:47
Synd jeg bor i Stavanger:-) du virker som en fin fyr. Er mann på 36 år.
Avatar

Re: Mann 37 prøver vennelykken :-)

aug 8 2017 - 23:06
Takk, så hyggelig av deg :-)

Ja Stavanger er ikke rett borti gaten dessverre :/
Avatar

Hei!

aug 10 2017 - 22:14
Hyggelig å lese ditt innlegg! Bra skrevet,og mener og kjenne meg litt igjen i det du skriver. Jeg er selv en mann på 44 år,bor i Drammen,og er ofte i Sandvika som gitarlærer og korist i et kor. Jeg spiller billiard og kunne godt tenke meg å spille mer brettspill! Det er flere ting jeg kunne tenkt meg og prøvd feks minigolf. Jeg er selv ikke glad i utesteder,da det blir for bråkete. Er ofte innom bibiloteket. Håper du bor på den "rette" siden av Oslo og at vi kan komme i kontakt. Kunne vært spennede å høre mer fra deg.
Avatar

Re: Mann 37 prøver vennelykken :-)

aug 26 2017 - 10:04
Hei :)

Syntes du høres koselig ut. Jeg kan ikke møte deg eller finne på ting, da jeg er husbunden pga av ME og angst, men om du vil prate via epost eller her inne hadde det vært hyggelig.
Avatar

Fortsatt hyggelig med flere venner :-)

april 4 2018 - 18:11
Etter en lang periode ute fra sidene så tenkte jeg å blåse liv i denne igjen. Har fått ett og annet fint vennskap gjennom denne tråden men jeg har plass til mange fler :-)

Så, ikke sitt der å tenk, send meg en melding så kan vi snakke om det som faller oss inn og kanskje vi treffes å finner på noe gøy etter hvert :)
Avatar

Hei:)

april 4 2018 - 23:04
Blir gjerne kjent med deg, jeg:)
Til forsiden