Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Mann 37 fra Lier søker venner/nettvenner

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Mann 37 fra Lier søker venner/nettvenner

juli 27 2023 - 00:54
Hei

Jeg er en mann på 37 år fra Lier som er mye alene utenfor jobb. Jeg bor for meg selv sammen med katten min.
I hverdagen jobber jeg som assistent ved en barneskole, men ellers så er det stort sett bare meg og katten min.
Jeg har litt forskjellige interesser, jeg spiller litt dataspill, jeg liker å holde på med noe håndtverk, 3D printing, samt å bygge og fikse ting (litt handyman). Jeg er glad i å ta en kjøretur, se på film og serier.

Jeg har lite sosial kontakt med andre utenom jobb, og ønsker å endre på dette. Så derfor søker jeg nye venner. Jeg vil gjerne kommunisere litt på nett/chat før en eventuelt treffes. Jeg er og glad i å prate med folk, og da om alt mulig av temaer.

Jeg bryr meg ikke så veldig mye om kjønn, legning eller religion så lenge man aksepterer hverandre for de man er. Den jeg søker er i alderen rundt 25 til 45 år, men dette er absolutt ikke skrevet i stein. Det er fint om man deler litt interesser, men jeg er også åpen for andre sine interesser om noen skulle ønske å introdusere meg for sine egne interesser.

Så om jeg virker som en du vil ta kontakt med, så send meg gjerne en melding, så tar vi det derfra ?
Til forsiden