Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Mann 35 Ringerike

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Mann 35 Ringerike

jan 4 2022 - 09:54
Hei
Jeg ønsker meg noen nye venner. Har noen få gode venner men dem har ofte lite tid, så hadde vært fint å ha flere :) Kjent mye på ensomhet nå, spesielt i forbindelse med jula.

Er en positiv kar som er interessert i mc, trening, turgåing mm.

Du kan være både mann eller kvinne. Håper å høre fra noen :)
Avatar

Hei

jan 4 2022 - 11:29
Vil gjerne bli kjent, bare ta kontakt.
Avatar

Hei

jan 4 2022 - 11:35
Er interessert i venner. ta gjerne kontakt.
Avatar

Jeg ble visst blokka av han

jan 6 2022 - 00:08
Vet ikke helt hvorfor, men ts forsvant fra Snap. Var kanskje det at jeg fortalte at jeg var uføretrygdet som gjorde utslaget.? Vanskelig å si.

Ikke spesielt hyggelig gjort, når man går ut å forteller at man er ensom.
Avatar

Hockeypulver

jan 6 2022 - 21:46
Det var dårlig gjort ja
Avatar

Du er et bedre menneske enn han

jan 7 2022 - 16:47
Ver heller glad du slipper folk som det der Hockey. Sier jo litt om personen og en kan jo spørre seg hvorfor de er ensomme når de behandler andre folk på den måten der.

Har sendt en mld til deg Hockeypulver hvis du vil prate litt. Du må godkjenne venneforespørselen min for å se meldinga :-)
Avatar

Ennydagtruer

jan 7 2022 - 22:38
Deg vet jeg hvem er via Discord. Hvis du er TDSMHD. Så er du også veldig klåfingret på PM til å ha dame, det er ikke noe jeg ønsker å assosieres med. Hvis det er ekskludering - OK.
Avatar

Åja, så jeg som singel har ansvaret?

jan 7 2022 - 23:11
Den er grei. Jeg er singel og da er det min feil. Great! Jo, det er veldig mange sin sak at du har dame og driver å prøver deg på andre og unnskylder deg med at du har store drifter
Avatar

Hei

jan 8 2022 - 02:05
Smokinggun ingen har noe med forholdet til Ennydagtruer.Det er hans privatsak.Noe mellom han og kjæresten hans.
Avatar

Hockeypulver - 100 % enig

jan 8 2022 - 06:22
Støtter det synet generelt ja. Svært ugreit og antisosial adferd. Forkastelig adferd. Har erfart det selv - mot egen og flere andres partnere - vedkommende endte dog opp med fysisk konfrontasjon. Da gikk det «over». Men oppmerksomhetsmangel er jo starten til mye merkelige strategier; og enklere online enn i den analoge verdenen. Og sees ofte her på dette nettstedet.

Ignorering (som blokkeringen er) er enklest; og oppfattes ofte mere ille for den som blir blokka enn blokkerer. Men ofte ikke noen «softblokk» - ingen «dimmebryter» - bare null eller en digitalt.
Avatar

Mrs Freak

jan 8 2022 - 10:22
Smokinggun ingen har noe med forholdet til Ennydagtruer.Det er hans privatsak.Noe mellom han og kjæresten hans.

Oki, så at han kontakter meg på PM og forteller meg om at han har dame og vanskelig for å styre sine seksuelle drifter, er noe jeg ikke har noe med?
Avatar

Hei

jan 8 2022 - 11:26
Utrolig mange menn har sterke drifter men de fleste forteller det ikke rett ut.Det er kjempe mange menn som tenker slik kanskje burde han vært dom dem ikke sagt det.Men han er en ærlig fyr som forteller det som det er.

Nidelven ser du benyttet deg fort på å angripe her unødvendig.Men men du leita etter din sjanse bare fior å lage konflikter her.
Avatar

Tittel

jan 8 2022 - 12:56
Fy faen som du lyver. Det var DU som kontaktet meg på pm, så ikke engang gidd. Det vet du veldig godt. Du kontaktet meg. Så jævlig råttent av deg å lyve, og prøve å skubbe skylden over på andre.

Jeg gidder ikke svare mer i denne tråden nå for det her er virkelig lavmål. Men jeg håper den blir liggende her til skrekk og advarsel fir andre. Jeg spyr.
Avatar

Enydagtruer

jan 8 2022 - 15:10
Er det meg du etterlyser? Jeg har ikke sett den opprinnelige meldingsutvekslingen, så jeg tar ikke stilling til denne uenigheten.
Avatar

Hei

jan 8 2022 - 18:10
Tenker Ennydagtruer du var for ærlig og det er det eneste problemet her.
Avatar

Re: Mann 35 Ringerike

jan 8 2022 - 21:38
På lang sikt er det absolutt best å være ærlig vil nå jeg si.
Til forsiden