Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Mann 32 på Østlandet søker bekjentskap

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Mann 32 på Østlandet søker bekjentskap

jan 12 2022 - 14:25
Hei :)

Jeg har bodd halvannent år i Ytre Enebakk, noe som jeg forsåvidt trives godt med, men jeg merker at det sosiale har om mulig blitt mindre tilgjengelig i disse tider etter å ha bodd mer sentralt før. Derfor lurer jeg på om det er noen i nærheten som kanskje kunne tenke seg å blitt litt kjent med hverandre?

Litt om meg; 32 år ung/gammel. Har en fantastisk samboer, et nydelig spedbarn og en energibombe av en hund. Glad i å både se på og spille fotball, byggeprosjekter, TV-serier, film, stand-up, bil, bowling osv.

Anser meg selv som snill, imøtekommende, fordomsfri, lojal, hjelpsom, selvironisk, sjenert og glad i å få folk til å le.

Alder, bosted, kjønn og hele den pakka spiller ingen rolle for min del.

Tør påstå at dette med presentasjon av meg selv ikke er min sterkeste side, men jeg skal i det minste svare de som skulle finne på å sende meg en melding :)
Avatar

Hei fra Frogn

jan 13 2022 - 00:45
Har send deg venneforespørsel :)
Avatar

Re: Mann 32 på Østlandet søker bekjentskap

jan 24 2022 - 13:39
Lov å kjøre tråden opp med ei litta bump?
Til forsiden