Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Mann 30 søker nye venner i Oslo, Stikkord :Ski,fotball,sport,film

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Mann 30 søker nye venner i Oslo, Stikkord :Ski,fotball,sport,film

nov 28 2016 - 17:22
Hei, Jeg er 30 år bor i Oslo har Nordmarka som nærmeste nabo og er kjempeglad i å gå på turer,særlig på ski :) Nå håper jeg at det er noen her inne kanskje som har lyst til å bli med meg :) Formen er helt grei, jeg går ganske lange turer og noen kortere. Satser på at noen vil bli med når snøen kommer :)

Andre ting jeg ser etter er noen som kanskje liker å se filmer, spille play station eller er veldig glad i sport enten å drive med det selv eller å se på tv. Liker selv å følge med på vintersport,særlig hopp og skiskyting.Ellers går det mye i fotball på tv,men mest engelsk fotball da.

Ellers elsker jeg musikk,med forkjærlighet for rock, og noen av favorittbandene mine er Nirvana, E Street Band,Lone Justice,Johnny Cash,The Beatles,The Doors,Jokke og Valentinerne m.fl. Annet er en stor interesse for filmer og da særlig skrekkfilmer. Samler på filmer og ser mye på det :)

Hadde vært fint å funnet noen å kunne dele disse hobbyene med :)

Aleksander
Til forsiden