Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Mann 28år på utkikk etter venner/samtaler

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Mann 28år på utkikk etter venner/samtaler

april 19 2022 - 07:04
Hei. Jeg har adhd og generalisert angstlidelse og er relativt utmattet. Har alltid mye på hjertet og trenger å snakke med folk etter et samlivsbrudd etter nesten 6år. Det har snudd mye på hodet for meg og mye av arbeidet jeg har lagt ned føles ugjort. Våknet idag og husket konkrete ting jeg skrev på et selvmordsbrev i drømmen min. Dette gjorde at jeg våknet av meg selv etter 4 timer søvn, og føler meg helt knust. Håper selvsagt at ingen relaterer til div. smerte, men jeg håper at flere i samme båt har behov for å snakke.

For meg har det ikke noe å si om du er mann eller kvinne, ung eller gammel. Psykisk slitasje er like vondt for oss alle, og vi har behov for å få det ut! Håper vi snakkes.
Avatar

Hei

april 19 2022 - 11:45

Mann 34 her.

Kan gjerne snakke med meg om du vil.

Var gjennom et samlivsbrudd selv som varte i 6 år. Det ble slutt for 3 år siden og jeg sliter fortsatt. Har også generalisert angslidelse.
Til forsiden