Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Mann 26 år, Drammen / Oslo, Aspergers syndrom

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Mann 26 år, Drammen / Oslo, Aspergers syndrom

juli 27 2015 - 21:38
Hei! Jeg er en mann på 26 år fra Drammen hvor jeg også bor, men jeg jobber i Oslo så er der inne hver ukedag. På fritiden går det en del innenfor IT, fotografering, sykling og litt andre ting, jeg jobber også med IT-support for en stor bedrift og trives veldig godt. Jeg har hatt Aspergers syndrom siden jeg gikk på ungdomsskolen, og har hatt stor grad av sosial angst tidligere, dette er riktignok bedre nå, men jeg har fortsatt en vei å gå. Jeg blogger også om dette iblant, og hvilke erfaringer og fordommer jeg har møtt på. Jeg vil gjerne bli kjent med andre i samme situasjon, hvor man kan dele erfaringer og kanskje få andre syn på ting. Vil gjerne bli kjent, kanskje møte ei jente også som er åpen for det jeg kaller for utfordringer i hverdagen og se hva som skjer videre mellom oss to. Ta gjerne kontakt med meg! :)
Avatar

Hei :)

sep 6 2015 - 15:42
Du virker som en hyggelig person :) Jeg sliter vel med noe tilsvarene som deg ,jeg har noe som heter non-verbale lærevansker,som gir meg noen utfordring,spesielt hva angår det sosiale. Jeg bor i Oslo, liker å trene, elsker fotball( er Newcastle-fan,Tv-spill og prate me folk. Jeg sliter bare veldig med å bli kjent med folk,small-talk og den greia der :)

Hadde vært hyggelig å prate med noen som forstår litt av hvorddan man har det :)

Hadde vært kult om du ville funnet på noe, alt fra kafe,bowlig, gå en tur, trene,jeg er åpen for så mye:)

Hilsen Aleksander
Til forsiden