Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Mann (25) fra Vestfold ønsker venner/bekjentskaper

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Mann (25) fra Vestfold ønsker venner/bekjentskaper

aug 13 2016 - 20:38
Hei!

Jeg har lenge fundert på hvordan jeg skal få bygget meg opp et lite nettverk med venner og bekjentskaper. Jeg har flyttet endel rundt opp igjennom årene, hvor jeg har blitt kjent med flere forskjellige mennesker. Men det at jeg har flyttet endel, har gjort at det ikke alltid har vært like lett å opprettholde kontakten. Skal vel innrømme at jeg ikke alltid er like flink til å holde kontakten gående, men ja.. Uansett, jeg trenger sårt noen venner. I dag googlet jeg rett og slett bare "få venner", og det førte meg inn på denne siden. Tenkte som så at jeg får prøve lykken her.

Jeg føler meg ganske ensom i det daglige liv, til tross for at jeg har kjæreste og i nyere tid også fått en sønn. Jeg har også en katt. En liten familie, med andre ord. Men det hjelper ikke mye på den ensomheten jeg føler. Jeg savner det å kunne dra ut med venner, eller ha en bedre venn jeg kan snakke med om hva det enn skulle være. Jeg er en ganske lukket person, med tanke på hva jeg både tenker og føler, så sistnevnte har jeg ikke altfor stor forhåpninger om å finne. Men bare det å ha noen å dra ut på byen og ta seg en øl med i ny og ned, hoppe i bilen og ta en spontantur til.. ja hvor som helst, eller ta en lang gåtur i skogen og bare nyte roen og den friske luften. Ja det er så mangt som kan glede meg.

Jeg har en jobb som tar opp mye av tiden min. Så når jeg først har en kveld fri så er jeg som regel glad i å bare ligge på sofaen og saumfare Netflix for filmer eller serier å se på. Ser for øyeblikket på blant annet Sons of Anarchy. Men måtte ta en pause etter sesong 4. Jeg er så frustrert på Clay nå, haha.
Er glad i dokumentarer, spesielt historierelaterte dokumentarer. Men generelt det aller meste kan fange oppmerksomheten min. Synes det er morsomt med historie, spesielt den eldre historien. Som vikingtiden, og helt tilbake til oldtiden. Kan ikke skryte på meg å være så kunnskapsrik på de punktene, men interessen er der.

Andre interesser er fotball. Jeg elsker fotball. Jeg blir fort veldig engasjert når jeg ser favorittlagene mine spille. Der og da kan jeg gi inntrykk av at jeg ikke er en så stille og rolig person. Jeg syns det er deilig å gå turer ute i naturen, har en fiskestang stående for de dagene jeg føler for å slappe litt av langs vannkanten. Jeg synes også det er morsomt å gå lengre turer i skogen/fjellet, med telt og mat slik at jeg gjerne kan være borte i noen dager. Men blir svært lite av de turene, da jeg gjerne skulle hatt noen å gå de med.

I barndommen slet jeg mye med mobbing. På et punkt byttet jeg skole, men til liten nytte. Det avtok gradvis utover ungdomskolen, men sporene sitter fortsatt igjen. Det gjorde meg til en veldig sjenert og usikker person uten særlig tro på seg selv. På videregående klarte jeg greit å få meg venner, til tross for den sjenerte og tilbaketrukkene personen jeg er/var. Men det var vel kanskje fordi vi ble nærmest "dyttet" på hverandre. Når jeg etterhvert ble ferdig med skolen, merket jeg at det ikke lenger ble like lett å bli kjent med nye mennesker. Jeg er ikke så fryktelig frempå, jeg får meg ikke til å gå opp til en totalt fremmed og starte en prat.

Jeg er ikke like sjenert og tilbaketrukken som jeg en gang var, det skal sies. Det aller meste av arbeidserfaringen min har vært å jobbe med/rundt mennesker. Og jeg har de siste årene vært bøssebærer for å presse meg selv til å oppsøke fremmede mennesker. Jeg har da hjulpet både meg selv og samtidig støttet en god sak. Men jeg har nok fortsatt en liten vei igjen å gå. Jeg er fortsatt en usikker sjel.

Vet ikke helt hvor ryddig dette innlegget egentlig er. I hode mitt flyr det ord og setninger både hit og dit akkurat nå. Jeg føler jeg har mye å si, men samtidig vil jeg prøve å holde det kortest mulig så noen i det hele tatt skal gidde å lese.

Men uansett. Hvis det er noen der ute, helst i nærheten av Vestfold, som føler for å ta kontakt, så er det bare å gjøre det! :) Jeg sier ikke neitakk til å bli kjent med mennesker fra hele landet, men må ærlig si jeg for en gangs skyld ønsker noen jeg faktisk kan treffe i blant.

**edit: jeg innser nå at dette ble veldig mye tekst, haha. Men håper noen tar seg to minutter til å lese. Vi snakkes! :)
Avatar

Heisann!

aug 14 2016 - 07:31
God morgen :)

Jeg er 23 og er fra Vestfold. Ta gjerne å legg meg til.
Avatar

Re: Mann (25) fra Vestfold ønsker venner/bekjentskaper

aug 14 2016 - 14:07
Mann på 25år fra Vestfold her. Kjenner meg igjen i mye av det du skriver.

Sendt deg en venneforespørsel.
Avatar

Hei

aug 14 2016 - 17:05
Hei
Til forsiden