Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Majorstua fyr ser etter noen å henge med..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Majorstua fyr ser etter noen å henge med..

aug 13 2017 - 18:01
Jeg er 37 år, bor på Majorstua og har et stort sosialt nettverk. Allikevel ønsker jeg å finne noen jeg kan bli nærere venn med. Noen jeg kan snakke med alt om.

Jeg har alsidige interesser: Biljard, tvserier, trening (svømming/Fresh/boksesekk), byturer (pub/bar/café), piano (komponere musikk), nettside oppsett, sosialt nettverksbygging, stort frivillig engasjement i Røde Kors.

Jeg er veldig tolerant og tolmodig med andre mennesker, og ønsker derfor å finne venner som også legger godviljen til for andre.

Tidligere har jeg slitt med sosial angst og vrangforestillinger. Men dette er totalt fraværende i dag. Jeg lever et ganske normalt liv, er veldig aktiv og søker for tiden på jobber innenfor Sosialt arbeid.

Ta gjerne kontakt om du er interessert i å vite mer om meg, eller evt helst treffes en dag.

Jeg er ikke så glad i å skrive masse over nettet før vi treffes, og bruker helst annet medier til å kommunisere videre. Som f.eks WhatsApp, Facebook eller tlf/sms.

Håper vi kan finne tonen ;)
Til forsiden