Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Mailvenner o.l.?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Mailvenner o.l.?

april 24 2014 - 12:16
Er helt ny her, så vet ikke helt enda hvordan dette fungerer, men prøver:
Jeg er ei jente på 24 år som bor i Rogaland. Lurte på om noen hadde lyst til å bli mailvenner, eller noe lignende. Skrive litt sammen, og kanskje etterhvert møtes hvis vi kommer godt overens? :)
Jeg har en hund og er generelt veldig glad i dyr. Jeg har droppet litt ut og inn av studier på grunn av sykdom, men har planer om å kanskje begynne igjen til høsten. Det kan være vanskelig å opprettholde vennskap når det er svært få som forstår hvordan perioder med sykdom påvirker en. Det hadde vært fint å komme i kontakt med noen i samme båt.
Jeg interesserer meg for film/serier, litteratur, kreativitet, historie, filosofi, intellektuelle samtaler og er generelt nysgjerrig og åpen for å lære om nye ting!

Legg meg til som venn hvis du har lyst til å snakke sammen :)
Jeg er ofte oppe sent på kvelden (også kalt natta for "normale" folk :P) så hvis du trenger noen å snakke med når verden sover er jeg her!
Avatar

Hei.

april 24 2014 - 22:30
Ja, jeg sender en forespørsel jeg, hehe.
Er 35, livet har stoppet opp pga sykdom.
Vond barndom....tung ungdomstid.....etter 19aar
utviklet jeg en alvorlig psykiatrisk lidelse....bla....
Er oppegaaende, glad i musikk,spiller/synger, film er ogsaa gøy, jaa og av lett lesestoff kjøper jeg av og til tattoo blader, illustrert vitenskap og biker journalen.
Ellers har jeg vært en hverdags filosof men har bestemt for aa trappe ned tung tekning for aa kalle det det.Jeg kan snskke med alle og er ikke trangsynt paa noen maate.
Er ufør (tilbake datert ung ufør) men har ikke gitt opp arbeidsliv event. Studier.
Men er realistisk og vet at ting tar tid siden jeg har baade psykisk og fysisk sykdom som hindrer meg i aa leve og fungere.Men er optimistisk og positivt innstillt med aldri ett saa lite glimt i øyet, hehe......ja ogsaa er jeg gutt/mann....ikke saa nøye hva vi er bare vi har det bra.
Avatar

:)

april 27 2014 - 20:59
Jeg la deg til som venn jeg! :)
Avatar

Hei!

april 30 2014 - 20:36
Du, dette hørtes nesten ut som meg! Måtte bare si det :p
Bare at jeg er 25 da. Fra Stavangerområde. La deg til som venn, så kan vi jo kanskje snakkes mere der om du ønsker :)
Avatar

Hei

april 30 2014 - 21:29
Eg kan gjerne vere mailvenn.
Avatar

Helt ny her inne.

mai 6 2014 - 23:29
Er helt ny her inne, å vil gjerne få noen venner her inne. Kan ikke påstå å si at jeg har altfor mange venner sånn ellers, noen nære men sjelden sees.

Vil gjerne bli kjent med noen nye mennesker.
Avatar

jeg slenger meg på denne jeg.

mai 6 2014 - 23:51
Jeg er og ute etter mail / internett-venner, jeg er en ung mann på 34 år.
Jeg interesserer meg for filosofi, vegetarisk livstil og bruker mye tid på dataspill og film / tv-serier når jeg ikke har noe å gjøre.
Avatar

Jeg er med

mai 8 2014 - 13:01
Hei
Jente 23år. Droppet ut av vgs det siste året på grunn av mobbing og problemer ellers. Skal begynne på Uia til høsten. Er ikke helt frisk. Har endelig fått en lege som tar meg på alvor og håper at han vil finne hva som feiler meg. Sliter med triste tanker og depresjon på grunn av sykdom. Har ikke noen venner. Men jeg merker behovet for å være med andre på min alder og søker vennskap,

Mine interesser er kunst, litteratur, musikk, dans, teater, spill, dyr, natur, astronomi, spiritualisme....og mye annet.

Redigert av administrator: Fjernet e-post adresse
Til forsiden