Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Lyst på noen å snakke med!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Lyst på noen å snakke med!

jan 17 2013 - 09:23
Hei:)

Er en gutt på 22 (23 seinere i år)

Jeg studerer i Oslo, jobber, og bor sammen med kjæresten i Drammen. Med en såpass hektisk hverdag, er det vanskelig å opprettholde et sosialt liv, og det kan til tider bli noe ensomt.

Jeg kan vel likesågodt si det, jeg sliter ikke med noe psykisk pr. nå, men har gjort det, så veit hva det vil si å være nede.

Kjæresten og jeg har det veldig fint sammen, men det er alltid greit å kunne utvide den sosiale kretsen. Jeg har pr. i dag én god venn i Drammen, derfra er den nærmeste i Hallingdal, gode tre timer unna. Derfor hadde det vært hyggelig å ha andre å prate med også!

Jeg er veldig glad i fotball, typisk, ikke sant? Ellers spiller jeg noe på data, går i League of Legends på PC'en, men Playstation er godt brukt, da helst med Borderlands 1/2, Fifa (hvilketsomhelstår) og et gammalt Sniper Ghost Warrior som jeg var så "heldig" å finne gjemt i en Spaceworldsjappe for en tid siden!

Utover det er det artig å fiske, spille gitar, høre på musikk (elsker musikk, kunne ikke klart meg uten!) Går mest i blues, rock, metall, noe pop, særlig i bilen om jeg trenger noe lett og tanketomt!

Liker å prate om det meste, er veldig åpen om ting, og hvis du trenge å lette på trykket, så har jeg visse livserfaringer om ikke annet:) Kanskje jeg hører fra deg?
Avatar

Hei

jan 17 2013 - 09:55
Hvor gammel er du?
Avatar

Hei:)

jan 17 2013 - 11:46
Er 22:)
Avatar

:)

jan 17 2013 - 22:53
Hei! Du kan gjerne snakke med meg, jeg er 17 år ( blir 18 dette året ) og bor 5-10 minutter fra Drammen sentrum. Bare egg meg til om du har lyst.
Til forsiden