Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Leter etter venner i Oslo igjen..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Leter etter venner i Oslo igjen..

juli 7 2014 - 03:21
Innimellom skriver jeg om hvordan jeg ønsker å finne meg noen flere venner her inne. Noen her skriver jeg en stund med og andre blir det ikke til at vi skriver så mye sammen. Noen fortsetter å skrive med meg og andre faller bort. Er det noen flere som kunne tenke seg å bli bedre kjent med andre her inne?

Jeg skulle så gjerne ønske jeg hadde noen å snakke mer med. Noen å gå tur med. Noen å gjøre noe mer med enn bare å skrive til hverandre på nettet. Noen å trene sammen med, eller bare henge sammen.

Jeg skulle ønske jeg hadde en kjæreste, men trenger både kompiser og venninner. Om du også trenger en venn i livet ikke nøl med å ta kontakt. Jeg er 34 år men syntes ikke at alder spiller så mye rolle for et vennskap.

Jeg er en omtenksom fyr og har alle de gode egenskapene som jeg gjerne ser at folk skriver om seg selv her inne.

Jeg er en del på et aktivitetshus i nærheten av her jeg bor men ellers treffer jeg ingen iløpet av ukedagene mine. Jeg spiser på en vegetarisk restaurant i nærheten av her jeg bor og de som jobber der en noen av de jeg snakker mest med selv om jeg ikke snakker så mye med de annet enn "hallo" og noen ganger "ha det", hvis ikke jeg en sjelden gang kommer mer i snakk med de som jobber der.

Jeg chatter en del på nettet med folk jeg sannsynligvis aldri kommer til å treffe fordi de som regel bor for langt. Jeg ser ikke så mye på tv noe som gjør at jeg bruker mer av tiden min til å spille dataspill for å ha noe å ta meg til på kveldstid. Jeg savner å ha noen å gjøre ting sammen med og skulle ønske jeg traff noen her inne som jeg kunne blitt kjent med.

Jeg har vært innlagt til psykiatrisk behandling flere ganger siden jeg var 21 år og opplever at jeg har mistet mye kontakt med andre personer iløpet av denne prosessen. Jeg har fått meg noen venner i psykiatrien men etter at jeg flyttet til Oslo har de falt fra.

Tidligere har jeg slitt veldig psykisk og ikke klart sosiale situasjoner for fem øre, noe som i dag er annerledes. Men nå sitter jeg uten et sosialt nettverk der jeg på kveldene sitter alene uten noen å finne på ting sammen med slik jeg gjerne kunne ha tenkt meg å ha noen å ringe til for sosiale situasjoner.
Avatar

Re: Leter etter venner i Oslo igjen..

juli 8 2014 - 18:48
Jeg ser at det er mange andre som søker venner i Oslo her men de fleste ser ut til å være i begynnelsen / midten av 20-årene. Noe som får meg til å lure på om jeg skal ta kontakt eller ikke. Hvor syntes dere grensen på alder er når det gjelder å bli kjent og kanskje bli venner?
Avatar

Re: Leter etter venner i Oslo igjen..

juli 9 2014 - 12:30
Hei. Legg meg til på fb da? Coleke maryjane
Avatar

Re: Leter etter venner i Oslo igjen..

juli 9 2014 - 22:35
Venneforespørsel er sendt på fb :)!
Avatar

Re: Leter etter venner i Oslo igjen..

juli 16 2014 - 14:36
Har sendt en venneforspørsel ;)
Avatar

Re: Leter etter venner i Oslo igjen..

juli 16 2014 - 16:00
hyggelig det, den er godtatt.
Avatar

Re: Leter etter venner i Oslo igjen..

juli 17 2014 - 11:01
Hei , sender deg forespørsel nå. Men jeg er gutt da, så kjæreste kan jeg ikke være med deg :- )
Avatar

Re: Leter etter venner i Oslo igjen..

juli 17 2014 - 17:13
lol, det er helt greit Florance777 :)!

(Men jeg kunne ikke se noen forespørsel fra deg, så jeg sendte deg en selv)
Avatar

Re: Leter etter venner i Oslo igjen..

juli 18 2014 - 01:20
Ja men det synd på meg så det er det bare å syntes. :p

Jeg tok ikke kommentaren din noe ille opp, jeg syntes det heller var litt morsomt.

Jeg tror folk må bli flinkere til å skrive det de selv tenker og mener spontant uavhengig av hva andre kommer til å mene om det. Selv sliter jeg mye med tanker om hva andre vil komme til å tenke om det jeg skriver. Dette prøver jeg å jobbe med her på denne siden og ikke tenke så mye om det jeg skriver. Jeg prøver å ikke redigere så mye slik at det jeg tenker heller får komme frem i de tankene jeg hadde mens jeg skrev. Tidligere ville jeg brukt mye tid på å formulere meg og korte ned på de tingene jeg tenker før jeg skriver det slik at jeg ikke tråkker på noens føtter eller åpner meg for mye. Jeg tror at det eneste vi kan vokse på er å åpne seg for hverandre slik at man kan ta tak i det som er viktig og tilstede for oss.

Jeg syntes ikke det du skrev tok av i det hele tatt, jeg er stort sett enig i det du skriver. Vi trenger å skape en bedre hverdag for hverandre. Det er mange som sliter og jo flere som står frem med det jo lettere blir det for de som ikke tør.
Avatar

Re: Leter etter venner i Oslo igjen..

juli 18 2014 - 01:31
Jeg har fått meg video kamera og har begynt å filme ting jeg gjør i dagliglivet mitt. Jeg har laget en nettside der jeg skal legge ut de filmene som omhandler det som betyr noe for meg i hverdagen min på jimango.net.

For resten, hvis noen kjenner til Geocaching eller vil prøve det og har lyst til å være med på det er det bare å si ifra så kan vi se om vi klarer å finne noen bokser sammen.
Til forsiden