Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Leter etter venner i Bærum, gutt på 17

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Leter etter venner i Bærum, gutt på 17

mars 24 2015 - 02:10
Hei jeg er en gutt på 17 år og jeg føler meg veldig alene egentlig. Har venner som jeg er med på skolen og sånt, men føler meg allikevel alene. Hadde før 4 folk som jeg anså som bestevenner, som jeg også hadde kjent siden barnehagen og barneskolen, men i det siste har de bare løyet til meg og utestengt meg, så jeg har stoppet å være med dem.
Håper på en måte at jeg ikke er den eneste som føler det sånn og føler seg så alene, men allikevel er det så kjipt at jeg håper også ingen har noen grunn til å svare her.
Legg meg til eller skriv til meg hvis du bor i Bærum/Akershus området og leter etter noen å være med, om det bare er noen å tekste med går det helt fint. Alltid greit å ha noen å snakke med, ensomheten går greit, men det er stillheten som er helt jævlig.
Avatar

Aw.

mars 30 2015 - 19:37
Hei, jeg er ei jente på 17 år fra Akershus. Jeg føler meg også alene, og jeg ønsker å få kontakt med noen å snakke med. Om du ønsker å snakke, så ville det vært koselig.
Avatar

Re: Leter etter venner i Bærum, gutt på 17

mars 31 2015 - 00:12
Snakk med meg hvis du vil! (J16, Oslo)
Til forsiden