Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Leter etter gode, spontane venner (20 år fra Drammen)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Leter etter gode, spontane venner (20 år fra Drammen)

jan 9 2020 - 20:58
Hei! Jeg har veldig lyst til å bli kjent med noen i nærområdet, som har tid og interesse av å utvikle et ordentlig vennskap. Jeg ser på meg selv som en hyggelig og sprudlende jente, men har en liten stund nå følt meg ganske langt nede, nettopp på grunn av denne ensomheten jeg føler på.

Jeg har venner, men det er sjeldent de stiller opp og de har nok med sitt. Jeg forstår at det kan bli vanskelig til tider å balansere voksenlivet og det sosiale, men jeg vil bare ha et godt bånd med noen som ønsker å møtes, om ikke i mange timer, bare en liten stund her og der for å ta en kaffe og en prat. Dessuten trenger jeg å ha flere å dra med meg på spontanturer på byen!

Jeg liker å trene, gå turer, dra på shopping, kino, byen, og å prøve nye og spennende ting! Elsker å reise også. Ta gjerne kontakt hvis du vil bli kjent med meg :)
Til forsiden