Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

La dolcevita - hvor ble det av deg ?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

La dolcevita - hvor ble det av deg ?

sep 2 2014 - 19:14
Jeg skrev til deg, men så plutselig ble du borte. Ring meg hvis du fikk lagret nummeret mitt! Og ja jeg kan møte på lørdag :)

Avatar

Re: La dolcevita - hvor ble det av deg ?

sep 2 2014 - 19:47
Hei. blir det noe treff i helgen igjen ? Mvh Simon
Avatar

Re: La dolcevita - hvor ble det av deg ?

sep 2 2014 - 20:39
Hei, jeg tror CPHLADOLCEVITA har slettet kontoen sin siden han ikke lenger finnes på vennelisten min. Jeg var med Fredags da CPHLADOLCEVITA og jeg traff hverandre på et sted i Oslo.

Nå på Fredag er vi en gjeng som skal treffe hverandre via en annen nettside, så hvis noen vil være med på det er dere hjertelig velkommen til å være med! Jeg vet ikke hvor mange vi blir men det er vel i alle fall en 5-6 stk som har vist sin interesse om å være med. Vi skal gå ut på en av de "brune pubene" på Majorstuen. Det skjer på ettermiddagen å hvis noen vil være med er det bare å sende meg en melding / venneforespørsel siden CPHLADOLCEVITA ikke er her til å organisere.

Vi har og en facebook side der vi prøver å organisere treff og nye bekjentskaper i Oslo. Send meg gjerne en melding så kan vi se hva vi får til.

Hvis det blir aktuelt å møtes en gruppe bare herfra på Lørdagen blir jeg gjerne med på det i tillegg til Fredagen.

Til forsiden