Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kvinne på 43 år ønsker seg venner i Oslo.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kvinne på 43 år ønsker seg venner i Oslo.

mai 6 2020 - 09:33
Jeg er en kvinne på 43 som ønsker meg flere venner i Oslo. Jeg er glad i dyr og er veganer. Jeg ønsker noen jeg kan finne pà ting med på fritiden. Liker å gå på cafe, konserter, kino, pub, turer i skog og mark. Er sosial, men litt sjenert før jeg blir kjent med folk. Er samfunnsengasjert og opptatt av miljøvern. Men du trenger ikke ha de samme intressene. Håper å høre fra deg. Mvh Alvilde
Avatar

Håper du lykkes

mai 6 2020 - 21:40
Hei. Jeg er en gift kvinne på snart 53 år. Jeg er født i Oslo, men bor i Trøndelag nå. :)

Vennlig hilsen Monica.
Avatar

Venner Oslo

mai 7 2020 - 15:07
Hei. Jeg er 33 år, gift og bor i Oslo. Liker å drikke kaffe, glad i musikk og er mye i skog og på fjellet med hunden min. Skriv gjerne til meg :)
Avatar

Turvenn i Oslo

mai 12 2020 - 18:09
Hei

Jeg bor i Oslo og ønsker meg veldig en turvenn. Liker også at gå på kafé og lese bøker. Kan også være litt sjenert i begynnelsen men det gir seg når jeg lær kjenne folk. Jeg har hat kjøpestopp i to år nå og har blitt mer bevist på forbruket mitt. Har begynt å legge om til et mer miljøvennlig liv. Ikke sånn at jeg helt har gått opp i det men mer i å velge mer naturvennlige produkter og konsumere mindre. Mer bevissthet helt enkelt. Jeg trives mer på kafé enn å gå på puben siden jeg ikke er så glad i alkohol. Drikker vin ibland på restaurant så ikke avholds menneske men syns d er hyggeligere på kafé og lettere å høre vad folk sier:-). Jeg forvandler balkongen min til en blomster hage på sommeren så liker å holde på med planter. Er introvert men god til å lytte og vil alle godt:-).
Til forsiden