Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kvinne på 43 år ønsker seg venner i Oslo.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kvinne på 43 år ønsker seg venner i Oslo.

mai 6 2020 - 09:33
Jeg er en kvinne på 43 som ønsker meg flere venner i Oslo. Jeg er glad i dyr og er veganer. Jeg ønsker noen jeg kan finne pà ting med på fritiden. Liker å gå på cafe, konserter, kino, pub, turer i skog og mark. Er sosial, men litt sjenert før jeg blir kjent med folk. Er samfunnsengasjert og opptatt av miljøvern. Men du trenger ikke ha de samme intressene. Håper å høre fra deg. Mvh Alvilde
Avatar

Håper du lykkes

mai 6 2020 - 21:40
Hei. Jeg er en gift kvinne på snart 53 år. Jeg er født i Oslo, men bor i Trøndelag nå. :)

Vennlig hilsen Monica.
Avatar

Turvenn i Oslo

mai 12 2020 - 18:09
Hei

Jeg bor i Oslo og ønsker meg veldig en turvenn. Liker også at gå på kafé og lese bøker. Kan også være litt sjenert i begynnelsen men det gir seg når jeg lær kjenne folk. Jeg har hat kjøpestopp i to år nå og har blitt mer bevist på forbruket mitt. Har begynt å legge om til et mer miljøvennlig liv. Ikke sånn at jeg helt har gått opp i det men mer i å velge mer naturvennlige produkter og konsumere mindre. Mer bevissthet helt enkelt. Jeg trives mer på kafé enn å gå på puben siden jeg ikke er så glad i alkohol. Drikker vin ibland på restaurant så ikke avholds menneske men syns d er hyggeligere på kafé og lettere å høre vad folk sier:-). Jeg forvandler balkongen min til en blomster hage på sommeren så liker å holde på med planter. Er introvert men god til å lytte og vil alle godt:-).
Avatar

Hei

juni 26 2020 - 20:25
Hei

Jeg ser at du er på utkikk etter flere venner i Oslo. Jeg er kvinne på 33 som ønsker å bli kjent med flere mennesker og ønsker å utvide min sosial omgangskrets. Jeg ser at vi deler flere av de samme av interessene. Ta gjerne kontakt om du ønsker å bli bedre kjent!

:)
Avatar

Hei

juli 6 2020 - 18:07
Sendte melding, igjen
Avatar

Re: Kvinne på 43 år ønsker seg venner i Oslo.

juli 11 2020 - 15:29
Sendte deg venneforespørsel så kan prates mer på pm :) hilsen jente 27
Til forsiden