Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kvinne 53 nordland ønsker venner

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kvinne 53 nordland ønsker venner

feb 7 2016 - 10:57
Det ser ut som det er mest unge folk her inne, men her finnes forhåpentligvis noen godt voksne også. Jeg ønsker først og fremst kontakt med noen som det er mulig å møte. Jeg er mye alene, har voksne barn og er i jobb. Er plaget med angst og den har fulgt meg hele livet, har på en måte godtatt at jeg må ha det sånn, men den legger mange hindringer i veien for å leve et godt liv. Har vært singel i veldig mange år. Føler meg mest alene på fritiden, og det hadde vært fint å ha noen å gjøre ting med, en person som kan forstå hva jeg sliter med , men som liker meg allikevel.
Avatar

HEISANN

feb 15 2016 - 13:42
DU MÅ GJERNE LEGGE MEG TIL SOM VENN,JEG BOR SJØL I NORDLAND,ER 52.OG DET Å FÅ VENNER HER JEG BOR NU ER VANSKELIG.HAR EN DATTER OG SAMBOER,MEN ØNSKER MEG EN VENINNE Å BETRO MEG TIL.OG OGSÅ EN JEG KAN GJØRE TING SAMMEN MED,EN SOM GODTAR MEG OG VIL HA KONTAKT OGSÅ NÅR JEG HA TUNGE DAGER,FINT OM DU VIL SVARE MEG
Avatar

Hei

april 7 2019 - 16:19
Heia, mann 54 år fra nordland er ensom til tider. Om du har lyst så legg meg til son venn :)
Til forsiden