Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kvinne 38 søker venninner i Drammen og omegn

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kvinne 38 søker venninner i Drammen og omegn

juli 10 2019 - 14:07
Hei.

Da har jeg lusket rundt her så lenge at det kan være like greit at jeg lager meg en egen tråd.

Jeg har hatt en tragisk bakgrunn som har ført til at jeg gikk fra et sted med masse liv og røre, men er nå ufør og nesten helt isolert uten nettverk, og det sistnevnte vil jeg endre på nå. Da ville det vært veldig fint å truffet andre som først og fremst kan se forbi hva man sliter med og se etter personen bak der. Det betyr ikke å ignorere, men å vite at man er mer enn bare det man sliter med, og kan fortsatt finne på fine ting sammen.

Jeg har allsidig med interesser, og liker å være både aktiv som å slappe av. F eks sykle, løpe, gå på kafe, tegne, lage mat, gå turer og mye mye mer.

Takk for at du leste så langt. Passer dette deg?
Avatar

Drammen

juli 10 2019 - 15:13
Hei jeg er og fra Drammen sender deg en venneforespørsel :-)
Avatar

Re: Kvinne 38 søker venninner i Drammen og omegn

juli 10 2019 - 15:21
Lagt til og sendt melding :)
Avatar

Hei.

juli 13 2019 - 13:23
Hei jeg er en man på 46 år som bor i Drammen. Jeg har en x og lufter hunden hennes. Ellers er jeg veldig gitarintresert. Jeg lærer feks andre å spille. Dette er mine to redninger. Man trenger alltid flere venner. Jeg sender deg en venneforespørsel.

Mvh Frode.
Avatar

Hei

juli 13 2019 - 16:35
Hei Frode.

Her er det nok jeg som ikke utrykket meg selv klar nok, og det har jeg rettet på nå. Jeg søker etter venninner da det blir enklest for min del. Ellers blir det nok litt feil kjønn på vennskap for meg, men ønsker deg en god dag videre.
Til forsiden