Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kvinne 36 søker venner Akershus/Oslo

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kvinne 36 søker venner Akershus/Oslo

juli 8 2019 - 14:43
Hei. Jeg bor i Norge i 6 år og trenger en venn. Jeg er ganske sjenert i begynnelsen, særlig jeg er ikke flytende i norsk. Du kan være kvinne eller mannfolk. Jeg er ganske ensom og trenger noen til å snakke med, tilbringe tid sammen (jeg elsker musikk, å lese bøker, danse, løpe, sykle, gå på tur, til kino, le og snakke). Jeg har en ektemann og tre barn men føler seg ganske ensomt siden jeg har forlatt hjemlandet mitt. Jeg tror å ha norske venner kunne bli hjelpsom.
Jeg hadde alltid masse venner rundt meg. Jeg var glad i livet og lo masse. Nå er jeg deprimert ganske ofte, mistet venner, har også vanskelig med familien min. Jeg hører ofte at jeg er for god og det er derfor folk respekterer meg ikke. Jeg føler meg unødvendig, jeg sluttet å tro meg selv. Jeg trenger en ekte venn som vil forstå dette, være ærlig og snill. Noen som kan gjøre meg glad og smilende igjen.
Avatar

Hei :)

juli 10 2019 - 02:42
Jeg bor rett nord for Akershus, og kjenner meg igjen i beskrivelsen din. Jeg har ikke flytte fra et annet land, men flyttet fra stedet jeg kommer fra. Jeg kjenner mye på savn og har ikke så lett for å finne nye venner.
Ville bare si hei, og så får jeg se hvordan denne siden fungerer etter hvert.
Hadde vært hyggelig å skrive litt. Vil gjerne høre litt om hvordan du har det og hvor du kommer fra :)

Klem C

PS: sendt melding også...
Avatar

Hei

juli 13 2019 - 23:40
Jeg er en mann på 35 år ...Bor i Oslo og føler også ensomhet .... Ville vært hyggelig å bli kjent med deg og bli venner.
Til forsiden