Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kvinne 32 søker venner i Bergen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kvinne 32 søker venner i Bergen

okt 27 2014 - 22:25
Det var en gang en livsglad og super sosial jente... Den jenta var meg !! Så traff jeg den store kjærligheten og slo meg til ro... Sakte men sikkert endret livet seg .. Etter mange år i isolering ,trusler ,sjalusi og vold klarte jeg å finne styrken til å gå... Livet skulle endelig leves og jeg skulle få fokusere på å bygge opp mitt nettverk igjen og rett og slett leve..... :) Det jeg ikke visste var at etter år i redsel og med en knust selvtillit sitter en ensom redd kvinne igjen , uten nettverk og følelsen av å være verdiløs er så sterk at hverdagen uten noen å prate med tar hardt på.... Jeg går i terapi ukentlig og jobber med "veien tilbake til livet" og føler det har en viss verdi... Men det å være ensom oppi alt gjør prosessen videre vanskelig... Mitt ønske med denne lange tråden er å få venner... Menn som kvinner.. Alder har liten betydning for meg... Drømmer om å ha noen å dele positive ting,opplevelser mm med... Og kansje etter å ha lest alt dette med en form for forståelse av at jeg sliter litt med lavt selvbilde, angst og en viss grad av depresjon ... Beklager langt rart "brev" men jeg ville være så ærlig som mulig...
Så dersom det er noen her ute ,som er ensom som meg og ønsker noe positivt i livet og noen å dele det med, så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt
Hilsen lille meg
Avatar

Lav selvtillit......hm.

okt 27 2014 - 23:08
Hvorfor har du lav selvtillit?
Har noen knust den
Exn ....?

Jeg er en outsider paa mange maater.
Ikke hatt annet en problemer siden barndommen....tror alle mine problemer hsr rot i barndommen desverre.Jeg har ikke vært snill med meg selv....hatet meg selv, men man kommer til ett punkt der man tenker "fuck it" dr.......i hva folk mener.Jeg er jo tross alt blitt 36 aar.Selv om jeg føler meg yngre hehe.Jaja......har mye ugjort.

Jeg hadde trengt en god skulder aa graate paa selv om jeg er baade stor og sterk.Det sies jo at menn graater ikke......nei jeg vet ikke har ikke felt en taare paa aarevis.

Jeg er positivt innstillt av natur tross min historie og bakgrunn.Liker aa tulle og spøke, men alt til sin tid er det vel det heter.

Ufør (ung) med ett haap om aa kunne jobbe en dag.Har livets skole og arbeids erfaring.
Fikk aldri tatt utdannelse.Tror det toget er gaatt for meg.Men det finnes mange veier aa gaa her livet.....

Enslig uten barn.......og har faktisk mer enn nok aa fylle dagene for det er ikke noe latmanns liv aa være syk.Min hoved interresse er sang/musikk......

Hilsen lille store meg;-)
Avatar

Re: Kvinne 32 søker venner i Bergen

okt 28 2014 - 16:52
Hei lille store deg :)
Tusen takk for svar og at du ville dele litt av din historie med meg...
Der er nok mange grunner til at mitt selvbilde har blitt som det er men ja min x er nok den største grunnen til at jeg er såpass "dårlig" (om jeg kan kalle det det?) som jeg er nå... Lærer mer hver uke om hva som skjer med mennesker som lever i psykisk og fysisk vold og det at jeg har annet fra livet med meg i kofferten... Jeg jobber aktivt med meg selv og håper at jeg en dag skal klare å like det som jeg ser i speilet.... Og her kommer også ensomheten inn... Det å ikke ha noen å snakke med og dele opp og nedturer med gjør at jeg har lett for å isolere meg... Fokuserer på barna, at de skal ha det godt og trygt... Men så sitter jeg her når jeg har lagt dem med ingen... Det er vondt .... Og jeg gråter en del...
Men til tross for disse nedturene er ønsket om vennskap sterkt enda :) og jeg er også av natur fremdeles positiv innstilt på å kunne finne vennskap... Ekte vennskap basert på tillit og respekt ... Å finne glede i et samhold som både gir og får forståelse ..
Må si det høres ut som du også hvet hva livets skole kan gi av erfaringer ,motgang som medgang og det at du fremdeles klarer å tenke på positive ting... Det er lenge siden jeg lo av ren glede og lykkefølelsen men guuuu hvor jeg ønsker det:)
Så dersom du vil som meg bli bedre kjent så er jeg svært glad om du gir meg en ny melding :)

Avslutter denne lange saken med å ønske deg en fantastisk kveld og med et ønske om videre kontakt... :)
Avatar

Hei.

okt 28 2014 - 17:54
Takk for din melding ogsaa......hehe.
Jeg er ingen raring selv om jeg bruker ordet "outsider" naar du hører min historie om hvordan mitt liv startet da forstaar du kanskje mer.Jeg har vært sint paa verden og med rette.Først og fremst helsevesenet og mine foreldre.Selv om jeg ser ting litt annerledes naa hva mine foreldre anngaar.

Jeg kan virke sikkerheten selv aa jeg kan tulle, vitse og spøke som om livet mitt var helt topp.Og jeg liker jo aa være litt saann klovn og le, men hvem liker ikke aa le egentlig?

Bak alt dette ligger en stor usikkerhet og frykt for aa ikke være god nok for andre.Er kanskje redd for aa bli avvist.Men skammer meg ikke lengre det gidder jeg ikke.Jeg har baade saar og skavanker som gjør meg usikker, men jeg vet at jeg skjuler det godt.

Naar noen feks komplimrnterer meg aa sier noe fint om meg saa tenker jeg automatisk at joda jeg er jo grei og snill.Men det er en grunn til at jeg ikke slipper folk innpaa meg.
Naar noen kommer for nær enten mentalt eller fysisk om bare for aa gi en klem saa trekker jeg meg vekk......redd for aa støte noen og ikke være god nok kanskje.Men tøffe gutter skal jo ikke si og føle saant hehe.....skal de?

Jeg har sagt her før at jeg ikke er direkte ensom og da er det kanskje mange som tenker at jeg er litt heldig.Men grunnen er at jeg har saa mye "jobb" i hverdagen med aa faa ting gjort og holde tibg i gang.Alt dette bunner i haapet om en bedre framtid.....det jeg kan si til slutt her i denne omgang er at jeg liker faktisk at folk er ærlig med meg selv om det kan være saarende.Jeg blir ikke lett saaret hvis folk sier det de mener i god hensikt eller som konstruktiv kritikk.

Ble litt lang mld hehe.....haaper det er ok og saa skriver jeg her saa kan alle lese hvis de vil.Men vi kan ta det paa pvt her i fra....u choose ;-)
Avatar

Bergen.

okt 28 2014 - 18:43
Hei!

Jeg bor i Bergen sentrum.

Mann 43.
Til forsiden