Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kvinne 28 søker venninner i Bergen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kvinne 28 søker venninner i Bergen

juni 3 2019 - 18:53
Jeg var psykisk syk i mange år, men har vært frisk de siste 4 årene. Jeg begynner å tenke at jeg umulig kan være særlig flink sosialt, for jeg klarer rett og slett ikke å få venner. Jeg trodde jeg kom godt overens med kollegaene mine, men da jeg så at den jeg trodde jeg kom best overens med har invitert halve jobben i bursdagen sin, men ikke meg... Ja da kjente jeg på savn og sårhet.

Jeg har en samboer, men kjenner på savnet etter flere venninner når han er ute med kompiser.

Har lyst på en venninne jeg kan ha det kjekt med, se film, gå på kafé, drikke vin med eller egentlig hva som helst.

Savner noen å dele gode øyeblikk med, å kunne legge ut bilder på face av at jeg faktisk har et liv... Det høres teit ut sikkert. Jeg bare føler meg forferdelig alene.
Avatar

Re: Kvinne 28 søker venninner i Bergen

feb 13 2020 - 00:20
Du høres så åpen, ærlig og ekte ut, og sånt digger jeg! :)) Jeg er selv en jente på 32 i bergen (men som føler meg litt yngre). Vi kan gjerne snakkes mer om du vil ^^
Avatar

Hei

feb 15 2020 - 01:00
Du høres ut som en åpen og ærlig jente som har hatt sine utfordringer men står med hodet hevet
Er en jente på 33 år, med en samboer som sliter psykisk så vet hva du har slette med de siste årene
Vi gjerne bli bedre kjent viss du ønsker
Avatar

Også kvinne 28 Bergen

feb 17 2020 - 23:29
Hei!
Jeg er også en kvinne på 28 i Bergen, men kommer opprinnelig fra Nord-Norge. Flyttet hit pga samboer og hennes familie, men ble (rett og slett) dumpa for 1 mnd siden) og går gjennom et samlivsbrudd for tiden, pga alle jeg kjenner her er hennes familie, så er jeg også litt ensom og har ikke vært god på å få venner her. Er ganske introvert og stille, men ikke fordi jeg er uinteressert, bare litt dårlig på small-talk. Dersom du har lyst til å skrives i første omgang så har jeg gjerne lyst til det!
Til forsiden