Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kvinne 19, søker venner i Sarpsborg og Fredrikstad.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kvinne 19, søker venner i Sarpsborg og Fredrikstad.

juni 22 2019 - 13:02
Hei, Jeg er en livlig jente på 19 år.
Som er på utkikk etter noe å præke med, pga mye ensomhet i hverdagen. Da jeg ikke har noen å snakke med.

Mye av hverdagen min går ut på å jobbe, som har gjort at jeg har mistet kontakt hverdagslivet. Og nå som sommer ferie er rett rundt hjørnet har også ensomheten sniket seg frem kraftig frem.

Lit om meg: Er en sta og motivert person, som blir med på det meste og ikke er sjenert. Og har en vane å ta ting på sparket. Er ofte i godt humør og du finner meg nok med en is i hånda 24/7(da man er lit vel glad i is)

Hadde vært hyggelig om noen ville ha en hyggelig prat.
Avatar

Hadde vært hyggelig å bli kjent

juni 29 2019 - 10:15
Hei! Jeg er en gutt som opplever at jeg har mye til felles med deg! For det første er jeg 19 år selv, jeg er også svært ensom og kommer fra Østfold! Som nicknamet mitt antyder er jeg ikke akkurat veldig mobil da jeg sitter i rullestol.

Jeg tror likevel det kan være mulig at vi kan treffes ila sommeren . Jeg sliter med ensomhet og depresjon min i mine gode stunder er jeg en svært livsglad person. Jeg er glad i og trene sportsinteessert og glad i musikk.

Legg meg gjerne til hvis du er er keen på å bli kjent! Det er hvert fall jeg!
Til forsiden