Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kunstner 37 ønsker kontakt med vennlige sjeler

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kunstner 37 ønsker kontakt med vennlige sjeler

mai 21 2020 - 02:49
Hei. Er det tilfeldig at du leser dette, eller var det forutbestemt? Er du åpen for at skjebnen kan holde noe bra for deg?

Jeg er en kunstner - en som elsker å skape. Tegning og maling på store lerretter. Røtter i graffiti, som strekker seg videre inn i fargerike abstrakte verdener og landskap.

Min kropp og mitt sinn har mye energi. Positiv energi. Lidenskap. Det er dette som gjør meg fokusert og målrettet. Sublimering.

Jeg tror ikke på materialismen og kommersielle idealer. Derimot tror jeg på nærhet, og en stadig dypere forståelse av hva vi er. Jeg tror at våre sinn kan finne samme bølgelengde, og at gode opplevelser er i vente.

Jeg er åpen for kontakt med alle vennlige sjeler. Skriv til meg. Du får svar i retur.
Avatar

Hei

mai 28 2020 - 00:38
Søker kontakt med andre, føler meg ensom endel. Jeg tror jeg er en vennlig sjel, men skulle ønske jeg hadde bedre evne til å være mer åpen for det som er bra, og ikke fokusere så mye på det som ikke er bra.
Til forsiden