Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kunne trengt en venninne eller to i Oslo

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kunne trengt en venninne eller to i Oslo

feb 9 2014 - 00:03
Det høres kanskje rart ut siden jeg er mann, men jeg har egentlig ikke hatt noen jentevenner på veldig lenge, sikkert 4-5 år.
Jeg har kompiser, men noen av dem er blitt familiefar og resten er egentlig bare sportsinteresserte. Jeg liker også sport og trener masse, men har vel ærlig talt godt av litt utvidete horisoner iblant. Er ikke alt vi gutter snakker om oss imellom.

Misforstå meg rett, marathon med Gossip girls episoder mens man spiser gulrot med lettdipp er ikke det jeg ser etter, men om man har pils med Die hard filmene i andre ended av skalaen tror jeg midt i mellom kunne fungert utmerket.

Jeg er 28 år og er egentlig en ganske så normal kar.
Har aldri gjort noe lignende før men legg meg til som venn så kan vi melde litt frem og tilbake.
Avatar

Hei :)

feb 9 2014 - 21:40
Jeg vil gjerne bli kjent med deg :) Ønsker veldig noen flere venner uansett kjønn. Er 29 år og bor rett utenfor Oslo, men jobber i byen så er der daglig. Vil si jeg er en ganske allsidig person med interesse for så mangt (og som mye heller ser Die Hard enn Gossip Girl :D). Sender deg en venneforespørsel og håper på å høre fra deg :)
Til forsiden