Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kul jente på 28 -Jeg ønsker meg en bestevennine, eller gode venniner ;)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kul jente på 28 -Jeg ønsker meg en bestevennine, eller gode venniner ;)

jan 7 2014 - 23:19
HEI :)
Jeg er en veldig omgjengelig, morsom og allright jente som har bodd i Oslo i et år i denne omgang. Før det studerte jeg og bodde i Trondheim i 4 år. Jeg har ME/CFS og har vært preget av det i større og mindre grad i åtte år! For å være ærlig så har jeg opplevd mye i livet mitt, og jeg har ikke fått hjelp til å takle disse tingene så jeg har brukt mye av livet mitt til å tro at jeg ikke er verdt det ene og det andre. Jeg har røyket mye for å få en pause, men det har jeg endelig og heldigvis fått kontroll på! Men jeg ér uansett så absolut grunnleggende positiv, stadig i søken etter nye løsninger og nye perspektiver :) Alltid på leting etter hva som gjør meg glad, hva jeg liker å gjøre, og hvem jeg liker å være sammen med!

Jeg er den type jente som har vokst opp med nesten kun guttekamerater og brødre. Jeg er kjempeleken og barnslig når det gjelder å se alt som er vakkert og godt og som går ann å leke med, enrom barnlig glede som er veldig annerledes enn hva jeg ser hos de fleste :) Jeg har jo vært sykemeldt i 4 år og da får man vel anledning til å se ting litt annerledes. Jeg har reist mye og bodd i flere forskjellige land og lært noen språk:)

Jeg er veldig opptatt av å hjelpe andre og vil gjerne bli med deg eller du meg på noe frivillig arbeid <3 :) ellers er jeg med på det aller aller meste altså:) Jeg vil bare få det beste ut av livet!! Og jeg er veldig mye ensom. Jeg vet at jeg må utfordre meg på dette. Og terskelen føles kansje ikke så høy når jeg vet at du også trenger meg?

Ting jeg liker og vil bli med på er som sagt frivillig arbeid (alt fra teatergruppe, dyrebeskyttelsen, fritidsklubb etc), jeg liker improteater, fotografi og å bli tatt bilder av, ake, spille basket, svømme, yoga/pilates/tai chi, se interessante filmer (helst sære, annerledes, skikkelig bra story og/eller skuespill etc), dokumentarer er en favoritt, lære meg om kroppen vår så jeg kan bli så frisk som jeg aldri har vært før både fysisk og psykisk, jeg elsker å utfordre meg selv og LÆRE <3 Og jeg er VELDIG tolerant ovenfor forskjeller, kulturer, meninger etc. Alle er like mye verdt og alle har noe å lære meg!

Jeg bor for meg selv på grunerløkka og liker å gjøre kreative ting, fikk en symaskin til jul som jeg håper å få brukt. Men alt er så mye lettere når man er to! Jeg liker å tegne, lage smykker, lese, spille spill..

Det er å foretrekke at du er litt annerledes eller i det minste har noen interesser som samsvarer med mine :) Så tror jeg at vi passer bra ilag! Gutter kan ta kontakt de og, men det blir jo ofte komplisert.. derfor jeg hovedsaklig trenger vennskap med jenter:)

Om dere gidder å lese litt om ME først kan dere feks lese denne teksten, den er litt lang med dere kan hoppe eller så kan dere lese om det ved å søke på ME.

Det er en fordel å vite litt om det. Jeg har bare så så mye energi, så det er viktig at du ikke er en som tar mye energi. Og som er flink til å fordele pratingen på begge oss to!
Om jeg bruker for mye energi, må jeg tilbringe neste dag uten nesten noe!

Håper å høre fra deg ;) Og ser frem til å respektere deg, spørre om deg, vite hvem du er og SE deg :)

Redigert av administrator: Fjernet link
Avatar

Hei,

jan 9 2014 - 00:33
Jeg heter Lisa Marie og er 25 år, og har flytta til Oslo for kort tid sida - bor her med katt og manneben. Har det bra, men savnet etter gode venner er stort, og det har det egentlig alltid vært. ¨

De tingene du nevner om ulike perspektiv på livet, og det å kunne være barnslig og ikke ta alt så seriøst - det kjenner jeg meg veldig igjen i. Jeg tror ikke jeg hadde fikset tilværelsen, hvis jeg ikke kunne være meg selv slik.

Kort fortalt, så liker jeg den personligheten du viser i teksten din, og jeg kunne gjerne tenkt meg å bli bedre kjent. Kanskje skrive mail eller noe?

/Lisa

Avatar

Heia :0)

mars 4 2014 - 22:03
Jeg er ei kunstnerfrøken fra nord, bosatt i Østfold. Jeg synes du virker som ei kjempespennende dame som jeg gjerne ønsker å bli kjent med.

Ta gjerne kontakt, så kan vi veksle noen ord :)

Kristine
Avatar

Hei hei

mars 8 2014 - 07:58
Heisann,

jeg liker ditt perspektiv på livet:)

Jeg føler at jeg kan relatere meg til mye av det du skriver, og kunne gjerne tenke meg å bli kjent med deg.

La deg til som venn, så vi kan utveksle meldinger, om du har ønsker det:)
Avatar

Hei

mars 23 2014 - 13:41
Jeg er imponert over hvordan du klarer å sette livet i perspektiv :) Selv synes jeg det er viktig å finne glede i de små tingene her og kan med glede si at jeg trives med å være litt sprø og til tider barnslig.
Avatar

Hei

mars 28 2014 - 14:10
Jeg la deg til som venn! Bor også på Grünerløkka, liker veldig godt hvordan du tenker. Tror at vi kunne hatt det artig sammen! Send meg gjerne en melding :) gleder meg til å høre fra deg, å lese alt du skrev her ga meg litt ny energi i møte med denne dagen!
Til forsiden