Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kristne venner i Oslo

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kristne venner i Oslo

sep 10 2020 - 19:55
Hei

Jeg er en jente på 26 år i Oslo som søker venner og felleskap med noen, både på nett og ellers. Jeg er personlig kristen og vil gjerne møte mennesker som deler troen, men jeg vil selvfølgelig bli kjent med alle som ønsker å bli kjent.

Jeg tror vi er skapt for felleskap med hverandre, og det står i Bibelen at to er bedre enn én, og når to eller fler rettferdige møtes i Hans navn er Jesus midt i blant dem.

Jeg har for tiden ikke noen nære relasjoner og er mye ensom og isolert, og det har også vært litt med vilje fordi jeg har kuttet ut en del mennesker hvor jeg følte at de menneskene ikke var så sunne for meg. Det føles egoistisk ut å ta et sånt valg, men noen ganger må man gjøre ting i håp om at det er riktig. Jeg har slitt mye med ensomhet og isolasjon etter det, og er redd for å gå inn i nye relasjoner som er usunne, og generelt redd for å knytte meg til mennesker hvor ikke Jesus er i sentrum. Fordi det er så mange relasjoner vi har hvor dagens kultur blir oppmuntret fordi de kristne verdiene ikke er i bunn hos én eller begge partene, og da leder man den andre eller hverandre i et liv i synd i følge Bibelen, og det er ikke noe jeg ønsker. Jeg vil ha relasjoner hvor vi løfter hverandre opp og hjelper hverandre til å leve et liv for Herren og etter Hans Ord.

Jeg vet at dette ikke er en kristen side, men jeg håper det er noen kristne eller andre mennesker som deler mine tanker og ønsker et felleskap som jeg beskriver.

Jeg håper ellers alle har det bra, og jeg ber for dere og at Gud skal være med dere. Husk at Han elsker dere og sendte sin sønn Jesus for at dere ved å tro på Ham og følger Ham kan bli reddet fra døden så dere kan leve evig med Ham i himmelen. :)
Avatar

Hei!

sep 13 2020 - 17:56
Trivzar1994 jeg sender deg en pm :)
Avatar

Jeg vil bli kjent

mai 25 2021 - 23:20
Hei,
jeg vil gjerne bli kjent med deg. Jeg sitter også med følelsen av å være litt ensom, og hadde blitt så glad for nye venner. Jeg er selv personlig kristen:) Ta gjerne kontakt. Hilsen Caroline
Avatar

Jeg vil bli kjent med kristne

juni 4 2021 - 21:21
Hei, jeg vil gjerne bli kjent med kristne. Jeg har søkt etter Jesus i et par måneder. Leser mye Bibel om dagen og i det hele tatt alt som har med kristendom å gjøre. Har hatt mye utbytte av å diskutere med andre kristne på min søken hittil. Hvis det er noen kristne som følger dette innlegget som ønsker å snakke litt om kristen tro med meg blir jeg glad. Fortrinnsvis folk som bor i Oslo-området.
Avatar

Kristne venninner i Oslo

aug 14 2021 - 15:56
Hei;Jeg er en dame på 46 år som gjerne vil komme i kontakt andre kristne damer i Oslo og omegn.Det å dele troen på Jesus med andre er viktig for å vokse.Jeg tilhører foreløpig ingen menighet , men har vært på møter flere steder.
Avatar

Re: Kristne venner i Oslo

aug 14 2021 - 18:13
Jeg er spirituell, har nært forhold til Gud, og lever en livstil mange tenker på som "kristen". Dog jeg leser mye annet en Bibelen, f.eks. bøker av diverse filosofer som skriver om Gud og spirituell livsstil. Er bare å sende venneforespørsel om du er åpen for det, men om det er fullt fokus på Jesus du er ute etter, så er jeg nok ikke helt det du søker etter :)
Avatar

.

aug 17 2021 - 12:40
Ble litt nysgjerrig, hva legger du i at du kuttet ut venner som var usunne for deg, hva er usunt? Holdninger, væremåte? Håper du finner det du søker :)
Til forsiden