Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kristiansand? Jente 22 år

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kristiansand? Jente 22 år

sep 17 2014 - 23:38
Jeg er 22 år og har flyttet til Kristiansand. Mange hyggelige folk her, men jeg mangler noen å klaffe med her i sør. Sliter litt med nedstemthet og noen kjipe dager, og med mye som skjer er det fort å bli litt glemt når man ikke orker å være med på fest og styr 24/7. Tar også en stund før jeg er ordentlig komfortabel med folk, men sånn er det vel flere enn meg som er (det er bare ikke så lett å møte på dem). Men jeg er stort sett positiv og setter pris på små ting i livet. Liker å være aktiv, kultur, natur og opplevelser. Er ikke så glad i flokklivet, slik tilsynelatende mange jenter er. Men liker ikke å være en ensom ulv, heller!
Vil gjerne ha kontakt med noen som tenker noe av det samme :)
Avatar

Ny i Kristiansand

sep 18 2014 - 18:19
Hej! Jag är nyinflyttad tjej på 24 år som gärna vill få lite socialt umgänge. Inte mycket för att vara med massa folk, en kaffe, film, träna eller bara sitta och snacka är lite mer min stil än festa m.m. Skulle vara jätte kul att hänga med någon här i byn. Flyttade hit för en månad sedan från Sverige till min Norska kille.
Avatar

Hei!

sep 19 2014 - 23:13
Hei! Kjenner meg veldig igjen i det du skriver! Du må gjerne legge meg til som venn :)
Avatar

Ønsker kontakt med nye folk:)

sep 20 2014 - 17:12
Hei,er en mann på 26 år som kunne tenke seg og treffe nye mennesker.Jeg har drevet med mange forskjellige aktiviteter og bor i kr.sand. Hadde vært hyggelig og treffe noen som en kunne pratet med eller funnet på noe sammen med:) Jeg syns selv helgene kan være ensomme så ta gjerne kontakt om du kjenner deg igjen på det.
Avatar

Arendal

sep 21 2014 - 16:00
Hei.
E gutt på 24 år gammel som e bosatt i Arendal, som nå ligger i Aust - Agder.
Kan prate med meg om det meste, bare å legge meg te om du vil :)
Avatar

Re: Kristiansand? Jente 22 år

sep 29 2014 - 22:27
Jente på 21 i Kristiansand! Bare å legge meg til :)
Avatar

hei :)

okt 18 2014 - 17:31
Jente på 19 år fra Kristiansand, gjerne legg meg til :)
Til forsiden