Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kristiansand

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kristiansand

aug 21 2014 - 19:25
Hei, jeg er 25 år og har nettopp flyttet til Kristiansand for å studere Jus. Jeg har ADHD og har ikke noe spesielt med nettverk. Sliter med å komme i kontakt med folk her nede, og føler at jeg ikke helt passer inn i studentmiljøet, ikke vet jeg. Sliter nok litt med å ta initiativ til å bli kjent med folk da det er en arena jeg ikke føler meg helt trygg på. Er glad i det meste, men føler meg litt ferdig med "party-livet". Liker godt å trene, gå turer og henge hjemme for en god film. Kanskje du er i en situasjon der du vil bli kjent og skape nettverk ta gjerne kontakt :) Er i første omgang interessert i å få nettvenner :)
Avatar

Hei hei!

des 3 2014 - 01:33
Hei!
Jeg har også nettopp flyttet til Vest Agder, men bor i Lindesnes jeg da. Har flyttet sammen med kjæresten min her, men kjenner ingen andre enn han her. Er litt sjenert av meg, så jeg har ikke så lett for å komme i kontakt med folk og syns ofte det kan være litt vanskelig å bli kjent med nye mennesker. Jeg er 31 år, så jeg er også ferdig med "party-livet", men er eller glad i det meste jeg også. Syns det er veldig allright å gå turer, leser en del bøker, liker å se på film, gå på kino og kafe eller bare sitte i sofa`n å slappe av. Blir litt ensomt her av og til siden jeg har så lite nettverk her, og vil derfor gjerne bli kjent med nye mennesker :0)
Avatar

To jenter fra Kristiansand

jan 2 2015 - 02:19
Heisann! :) Vi er to jenter fra Kristiansand på 24, som syntes det er gøy å bli kjent med nye folk! Har hund så er mye på tur, og alt annet som er gøy :)

Hvis du fremdeles er gira på å bli kjent med noen så send oss en melding! :)
Til forsiden