Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Korona-venner

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Korona-venner

feb 9 2021 - 17:44
Jeg er på utkikk etter nye vennskap, og nå i disse korona tider, er det en ypperlig anledning til å bli kjent over nettet først. Er vanskelig å møte folk nå, og ikke alle er like interessert i å holde kontakten via tlf eller nett. Er sikkert flere som føler seg ensomme der ute.

Kan legge til at jeg er en mann på 33 år bosatt i Oslo området, er småbarnsforelder til et barn og har samboer, men har alltids litt tid til nye vennskap. Håper på god respons. Send PM og venneforespørsel, før vi forhåpentligvis raskt kan bytte til en annen platform siden denne siden går så tregt.
Avatar

Hei.

feb 9 2021 - 23:07
Vennskap er en god ting. Siden alt er stengt trengs det mer enn noengang. Jeg er en 47 år gammel mann, bosatt i Drammen. Jeg er trygda og barnløs, men har en x jeg steller for. Det er ikke lett å finne noen å ringe eller møte her inne, men man kan jo prøve. Jeg legger inn en venneforespørsel.
Avatar

,

feb 10 2021 - 10:40
Takk for svar! Har svart deg:)
Avatar

,

mars 17 2021 - 21:20
Ja, nå er sirkelen sluttet. Ikke lett å holde kontakt med folk på denne siden. Og jeg prøver på nytt. Skuffende at folk bare slutter å svare etter en stund, eller bare brått bryter kontakten uten å forklare hvorfor.

Hvorfor er dere her i det hele tatt?
Avatar

Re: Korona-venner

mars 27 2021 - 06:52
Hei der. For min egen del har det vært så lite aktivitet her inne at jeg i lange perioder glemmer at plassen finnes, men jeg kommer tilbake og svarer i alle fall mine nettvenner når jeg husker at jeg egentlig er her.

Å sitte på nettet og skulle snakke med folk er bra og ektefølt når en er her, men så kan virkeligheten der ute ta en annen vei og en får ting å holde på med (eller går inn i personlig tunge tider) og glemmer det opprinnelige pratebehovet. Ha tålmodighet her inne. Det er mitt råd. Prøv igjen om det ikke blir noe napp på første forsøket. Dette er nok ikke stedet for en fortløpende samtale over tid. Lykke til.
Avatar

Enig Mullvarp

mars 27 2021 - 07:05
Idag skal alt være så hyperraskt, derfor trekker man ofte slutninger og antagelser om andres adferd her for raskt. Jeg synes på ett vis det er bra at det hår tregt her; får opp betenkningstiden og ned stresset da. Dog mye som kunne vært pusset på her.

Uanset - tilbake til poenget. Å skrive krever jo en mer presis uttrykksmåte enn fysisk møte, så det er veldig god trening på formidlingsevne. Noe de fleste her inne er gode på. Vær tolmodig er helt riktig, og for mange med litt tankevirus så er det nok en bra og riktig øvelse.
Avatar

Hei.

mars 27 2021 - 22:56
Ta kontakt med min fastlege om du ønsker ytterlige opplysninger om meg Fernando.
Avatar

nettvenn

april 1 2021 - 21:44
Hei, jeg vil gjerne bli nettvenn om det er aktuelt. Mann i fra Stavanger.
Til forsiden