Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Korleis bli kjent med folk?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Korleis bli kjent med folk?

nov 29 2014 - 02:56
Altså - eg er ein nokonlunde velfungerande mann på 28 år. Likevel er eg ikkje i stand til å skaffe meg vener. Eg har liksom aldri heilt klart å forstå heile det sosiale spelet, og såleis ikkje vore i stand til å skaffe meg nye vener på omlag åtte år. Noko som jo er litt plagsomt.

Difor spør eg her: Korleis i alle dagar skal ein liksom klare å bli kjent med folk? For det har begynt å bli plagsomt. Eg kjenner ingen her kor eg bur. Min sosiale omgangskrets er ei dagsreise unna, så det går jo ikkje. Enkelt og greit.
Avatar

Re: Korleis bli kjent med folk?

nov 29 2014 - 03:31
Da kan du prøve her inne :-) jeg synes heller ikke det er enkelt å få nytt nettverk når man bor på et nytt sted og i den alderen vi er i, men det tar jo litt tid. Jeg håper å klare det selv og kanskje med noen som har litt samme interesser også.
Hvor i landet bor du? Klem
Avatar

:)

nov 29 2014 - 03:34
Tja, det er sikkert mye jeg kunne fortalt, men i bunn og grunn handler det om å gi av seg sjææææl. Hvem er du, hva gjør du? osv. Kanskje du ikke har så mye å fortellle, men kanskje din lille historie er nok til å være veldig annerledes enn noen andres. Jeg tror at skal du bli kjent med noen, så må du ofre noe for noe, og det er lov å spørre hva den andre har lyst till, og samtidig si at "nei det har ikke JEG lyst til", også finner man på noe annet som passer bedre for begge.:)
Avatar

nov 29 2014 - 03:38
Jeg tenker også at det er viktig at man er seg selv og om man har andre interesser så kan jo det være berikende også. Man kan alltid lære noe av andre som en selv ikke vet.Vi har alle vår historie og er greit å bli enige om det er noe hyggelig man kan finne på. Jeg er interissert i mat, ernæring og helse, prøver å fokusere litt på det nå fremover, ellers liker jeg å se film, serier, lese om noe spennende, gå tur m.m. gode samtaler og forståelse
Avatar

Takk :)

nov 29 2014 - 14:54
Her var ein god del gode råd, som eg absolutt skal ta til meg.

Eg bur i Sandnes, forresten.
Til forsiden