Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kongsberg?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kongsberg?

aug 14 2020 - 19:57
Hei!

Jeg flytter tilbake til Kongsberg etter å ha bodd 8 år i Østfold. Jeg flytter på grunn av samlivsbrudd, og føler liksom at jeg ikke har noe særlig nettverk der. Håper det er noen i området som vil bli kjent og etterhvert møtes?

Jeg er 28 år selv, og vil helst bli kjent med noen mellom 25 og 40.

Jeg er glad i brettspill, roadtrips, et glass vin og en god samtale, har to hunder, hekler/strikker, liker å lage mat og bake, blir gjerne med ut å spise middag eller ta en kaffe.
Avatar

Hei, hei!

aug 20 2020 - 18:39
Bor selv et stykke unna deg (Hamar), men hadde vært hyggelig med et nytt bekjentskap. Høres ut som vi kan ha litt til felles hva gjelder interesser. Om du ønsker kan du gjerne sende meg en PM. :)

Fyller for øvrig 25 år litt senere i år.
Avatar

Re: Kongsberg?

aug 21 2020 - 22:33
Eiker her :)
Avatar

Hei

aug 25 2020 - 06:59
Jeg bor ca en times kjøretur unna, i Sandefjord/Andebu. Er selv ganske glad i både brettspill, vin og gode sammtaler. Jeg er en gutt på 28 år, og er også litt på utkikk etter å bygge ut det sosiale nettverket mitt litt. Så om det virker interessant, så er det bare å legge meg til.
Avatar

Hei!

aug 31 2020 - 03:17
Hei Helenpelen. jeg er en Mann på 26 år som kommer i fra Eiker området. har akkurat vært gjennom et samlivsbrudd selv,jeg har mistet mye av mitt nettverk pga dette med min eks samboer, og jeg ser etter nye folk å bli kjent med:) bare å siifra hvis du har lyst til å bli litt kjent. brettspill, roadtrips og en god samtale er noe som høres perfekt ut for meg. håper å høre fra deg. mvh Mikkel
Avatar

Re:

aug 31 2020 - 15:03
Hei Mikkel! Har sendt deg en venneforespørsel :)
Avatar

:)

sep 28 2020 - 19:31
Dytter denne litt!
Til forsiden