Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kompis/venn i Haugesund og omegn

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kompis/venn i Haugesund og omegn

feb 26 2020 - 08:58
Hei! Er en mann på 30 år i full jobb bosatt i haugesundsområdet. Er tilflytter og har ikke noe nettverk i området fra før og ønsker virkelig å gjøre noe med det.

Er ute etter og få ett nettverk i området som jeg kan omgås med. På fritiden driver jeg en del med styrketrening og løping. Er glad i naturen så en fisketur eller topptur er ikke og forakte. Liker ellers også godt å bare gå ut og ta en kaffe eller øl, eller bare stikke innom på besøk. Har interesse for film og serier også. Er ganske alt spisende med stor sans for meningsfylte samtaler om livets små og store begivenheter og utfordringer.

Anser meg selv som ett oppegående menneske og en god samtalepartner.

Hører fra deg!
Avatar

Fra Karmøy

mars 4 2020 - 19:53
Hei. Jeg er fra Karmøy, nabokommunen din, nærmere bestemt Skudeneshavn, jeg ønsker og utvide nettverket mitt. Det er lite tiltak i vennene mine, og de er mer betjente enn venner, de er late folk som bare syter og klager og vi møtes maks en gang pr. mnd, og det går bare i TV. Jeg derimot liker friluftsliv, jeg liker og lytte og engasjere meg i andre, men jeg jogger dessverre ikke (litt overvektig men ikke så veldig)

Bestekompisen min flyttet til Bø i Telemark for og studere, han er gull verd, men siden han er borte er dagene triste. Jeg har også hatt jobb, men nå kan jeg ikke jobb pga anfall

Friluftsliv, svømming i basseng, språk og brettspill og reiseliv elsker jeg, jeg drikker ikke, men jeg respekterer at andre drikker. Jeg har noe som jeg er på utredning for, siden september 2019 og den dag i dag har jeg slitt med anfall, det er muligens epilepsi eller noe annet, det kan være greit og vite. Ikke vær skremt hvis du ser det. Det går fort over og er ikke farlig, så lenge jeg ikke slår meg hart. Jeg satser på at det går over etterhvert. Er også glad i dyr

Mvh, mann på 29 (blir 30 dette året), Karmøy :-)
Avatar

Omgangskrets søkes fortsatt

mai 17 2020 - 13:46
Hei, ser fortsatt etter en omgangskrets så prøver meg på en bump i håp om bedre respons. Hører gjerne fra deg:)
Til forsiden