Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kompis/Venninne Lillestrøm/Oslo

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kompis/Venninne Lillestrøm/Oslo

mars 11 2023 - 13:18
Hei jeg ser etter folk for å møtes og finne på ting med. Trenger å eksponeres og jeg har prøvd en del ting som feks Kino, Klatring, Fjellturer, ski.. Liker også å leie sparkesykkel i Oslo sentrum å bare kjøre rundt på sommeren, for og feks ta en tur på cafe eller kjøre til Nasjonalmuseet (som jeg tenkte å gjøre i år) hatt appen deres på telefon siden i fjor å lyst til å få prøvd den.. hehe.
Blitt ganske sosial på nett å skravler å skriver en del, men ønsker mer å finne på noe utenfor «internett». Bare å sende en pm, og så skal jeg ikke dele hele livet mitt og overshare alt om meg selv i løpet av 4 meldinger, i promise. Men om du lurer på noe mer så bare skriv. Jeg bor en kort togtur unna Oslo sentrum (noe jeg også driver å prøver) Er Mann :) 100% Ufør, Snart 35 år.
Bare å sende pm :]
Til forsiden