Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kommer best overens med menn. Søker venninner som har det på samme måte

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kommer best overens med menn. Søker venninner som har det på samme måte

mars 11 2023 - 11:13
Hei. Jeg er en dame på 39 som alltid har slitt med å ha nære venninneforhold. Jeg kommer best overens med menn, synes det er så mye lettere å være meg selv å slappe av blant menn.

Tenkte kanskje det ville vært lettere å få meg noen venninner hvis jeg fant noen som sliter med samme problemet. Det jeg kan si skremmer meg litt med andre damer og som jeg har dårlige erfaringer med er lojalitet, ryktespredning, baktaling og andre ting. Jeg savner å kunne betro meg til noen og vite at ting ikke blir sagt videre. Det er ikke alt som er like lett å ta opp med kompiser.

Så er det noen i samme båt her? Jeg bor i Oslo og foretrekker å kunne møtes og være sammen fysisk fremfor å skrive. Gjerne noen rundt min egen alder også.
Avatar

Hei

mars 15 2023 - 18:04
Jeg har lettere for å komme i kontakt med menn, så jeg kan relatere til noe av det du beskriver.

Jeg er ellers en dame på 34 år fra Sørlandet, så geografisk sett er det et stykke unna deg, men skulle det være ønskelig med en prat likevel, så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt:)
Avatar

Re: Kommer best overens med menn. Søker venninner som har det på samme måte

mars 16 2023 - 10:58
Har det sånn som deg. Bur i Oslo og er litt eldre enn deg. Sender deg en venneforespørsel.
Til forsiden