Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Klatring i Stavanger

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Klatring i Stavanger

feb 2 2018 - 22:08
Hei.

Som tittelen seier lurer eg på om det er nokon her som driv med klatring/buldring som treng nokon å klatre med?

Er ein roleg og grei kar frå Hardanger som bur i Stavanger området på knappe 30 år. Begynte med klatring for 2 år sidan, klatrer fort 4-6 ganger i veka, men ofte blir det solo. Og det er ikkje alltid like kjekt. Har du brattkort er det ein ekstra bonus, men ikkje nødvendig. Kan fortsatt buldre.
Er sjølv instruktør.

Klatrer for det meste på Universitetet og Sørmarka Arena.

Er og glad i å være utendørs, noko det har blitt alt for lite av dei siste årene.
Er veldig lett å prate med, vil eg sjølv påstå, men noko sjenert er ein jo.

Leiter etter aktive klatrere for dei har ofte medlemskap som gjer at dei kjem inn billigare. Men du kan sjølvsagt vera med uten medlemskap og. Er du nysgjerrig og har tenkt på og lyst til å prøve klatring/buldring gje ein lyd, så kanskje me finn ut av noko.

Har budd i området av og på sidan 2004, men er egentlig ikkje så kjempe kjent i området. Dei siste årene har vå tunge så har ikkje heilt klart å etablere det sosiale nettverket heilt. Men er no veldig klar til å bli kjent med nye personer.
Har og rota ein del med tvspel når det vert lange mørke kvelder, så har ein fing innanfor det og om det sko ve interresant. Men kven har ikkje det i dag. Finnes alt for mykje å prøve der ute.

Liker du å klatre? Være ute? Reise på turer i naturen? Ein av dei tre eller alle?
Gje ein lyd då vel.


Til dei som har lyst å prøve, sender som regel melding via denne sida, og venne forespørsel, men det kjem ikkje opp noko beskjed om at du har ny melding i innboksen. Lurt å sjekke i blant ;)
Avatar

Re: Klatring i Stavanger, eller tur i området.

feb 22 2018 - 19:43
Hei jente på 24 fra Sandnes her, har ikke klatret på flere år men har alltid synest at der er veldig kjekt og skulle gjerne joine inn! Har ikke noe brattkort eller noe da.Liker også å gå generelt, men får gjort lite av det utenfor området ettersom jeg ikke kjører. :^)
Avatar

Re: Klatring i Stavanger, eller tur i området.

feb 23 2018 - 00:14
Brattkort er ikkje nødvendig for å bli med. Eg har, og kan sikre. Buldring er og ein mulighet.

La deg til og sendte deg ein melding!
Avatar

Re: Klatring i Stavanger

mars 25 2018 - 22:32
Heisann. Litt tregt svar frå meg, men la deg til og sendte deg ein melding :)
Avatar

Klatring i Stavanger

mars 26 2018 - 14:03
Hei, har brattkort, men det er lenge siden jeg har klartret nå. Vet at Brattveggens venner (eller hva e nå heter møtes en gang i uken så det er også en mulighet for å treffe flere klatre-interesserte) :)
Kult innlegg!
Avatar

Re: Klatring i Stavanger

mars 27 2018 - 12:14
Hei.

Om det er lenge sidan ein har klatra er ingen problem. Er kjekt likevel. Berre å gje ein lyd om du har lyst å bli med ein dag. Er ingen forventninger, er ingen tvang. Det var kanskje litt feil ord, men om ein vil vera med og så ein time før kjenner at i dag var kanskej ikkje rette dagen så går det heilt fint. Det skal vera eit lavterskel tilbud frå meg til dei som vil prøve. :)

Er ikkje med i BRV, eller bratte rogalands venner trur eg det fulle navnet er. Er med i ein anna klubb, men klatrer på dei samme tidene som BRV :)
Til forsiden