Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kjent med likesinnede i oslo

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kjent med likesinnede i oslo

april 9 2018 - 18:44
Jeg lurte på om det er noen som kunne tenke seg å bli kjent, gjerne med lignende bakgrunn som meg, men aller helst bare noen reale mennesker :) Jeg har slitt med depresjoner, selvskading og spiseforstyrrelser og savner å ha noen å snakke med og møtes på en jevnlig basis. Jeg har ikke så mange i min nære omgangskrets, og de få som er igjen merker jeg har trukket seg litt unna etter at jeg har vært åpen om mine problemer.. er det forresten andre som har opplevd det samme når de har vært ærlige med vennene sine?
Avatar

Hei

april 12 2018 - 13:47
Vil gjerne bli kjent med deg om du vill. Jeg er dame på 56 år som også kunne tenke meg og treffe nye venner. Har liksom ofret meg for hus, hjem,barn,mann og jobb og dermed er det sosiale livet ellers prioritert bort. Og hvips så var alle vennene borte. Er litt sjenert og har vanskelig for å være den som først tar kontakt. Ta kontakt om du kunne tenke deg og bli kjent med meg.
Avatar

Re: Kjent med likesinnede i oslo

april 12 2018 - 15:54
Hei.
Jeg kan kanskje være interessert og. Jeg derimot har tvangslidelse, som gjør meg også veldig betenksom med tanke på tvangshandlinger. Jeg har ikke spiseforstyrrelse og ikke selvskading, men har depresjon.

Jeg er en mann på 28 år, men leter etter venner eller folk å snakke med. Jeg er generelt ikke kresen på folk, men tankene mine kan gjøre meg kresen..
Avatar

Re: Kjent med likesinnede i oslo

april 13 2018 - 19:39
Jeg vet ikke om det er en ide, men hva om vi alle kunne møttes felles? Eller er det kanskje dumt?
Jeg personlig er selv alltid litt redd for sånt, selvom jeg selv har blitt tøffere å hoppe i det..

Men føler likevel det er tryggere med en "større" gruppe, selvom det evt hadde bare blitt oss 4. For mange kan jo også bli kaos, og jeg er jo litt redd for å møte opp så er det ingen andre som møter opp..

Bare en tanke.
Til forsiden