Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kanskje dette kunne være en start..? Oslo.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kanskje dette kunne være en start..? Oslo.

nov 18 2013 - 20:14
Hei. Jeg flyttet til Oslo for ca. 2 år siden. Som du sikkert skjønner så er jeg her inne av en grunn. Synes hverdagen og livet generelt er vanskelig. Jeg har innsett etter mye tenking de siste årene at jeg har båret diagnosen angst omtrent hele livet. Ingen vet dette, jeg er en ekstremt flink skuespiller sånn sett.

Men over til saken: Jeg har vist om problemene mine lenge, men har alltid vært fast bestemt på å sloss for å overkomme dette, selv om det til tider virker svært vanskelig. Pga av dette har jeg et svært begrenset nettverk her nede, og tror at en start på å få "orden" kunne være å møte nye bekjentskaper her. Særlig folk som vet hva disse tingene faktisk går ut på.

Har lenge fulgt med her inne, og virker som at det er mange flotte mennesker her.
Til daglig studerer jeg ved UiO, men har måtte pause flere ganger pga av angsten. Er oppgitt og fortvilet over at problemene mine ødelegger hele livet mitt. Står på stedet hvil.

Selv er jeg en 27 år gammel mann med mange interesser. Trening, natur, film, tv, matlaging, gitar, snowboard, kampsport osv osv.

Vet ikke helt hva jeg forventer å finne her inne,, men hadde jo vært trivelig med nye bekjentskaper. Kanskje noen å nyte en øl eller et glass vin med og bare ha en hyggelig samtale om alt og ingenting.
Kanskje noen rundt min egen alder pluss minus 6-7-8 år?

Jeg har aldri snakket med noen om min tilstand, så dette ble som en dumping av tanker på "papiret".

Uansett, fint hvis du har lest så langt.

Ha en fin dag videre.

Avatar

hei

nov 21 2013 - 02:23
Heisann jeg har sent deg vennespørsel jeg er student ved uio også jeg trenger også venner på min alder (27). Bra hvis vi kan prate om alt som er vanskelig å prate om ved andre
Avatar

Hei du :)

nov 21 2013 - 23:02
Hei, jeg er 25 år og bor i Oslo, og kjenner det er kjipt å ikke ha folk man kan snakke med om ingenting, om noe, og om alvorlige ting. Savne folk å sende en tekst tel for å si "hei, ta en øl eller?, "hei, stikke på konsert?...........
Avatar

.

nov 23 2013 - 17:52
Hyggelig med tilbakemeldinger. Legg meg gjerne til som venn, så kan vi ta en prat :)
Til forsiden