Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kan du sitte alene på en kafé eller bar?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kan du sitte alene på en kafé eller bar?

sep 21 2019 - 14:47
Jeg bodde i Paris i et par måneder i den minste og mest klaustrofobe leiligheten noensinne, så jeg endte opp med å henge rundt i kaféer alene. Det var rart i begynnelsen, jeg måtte holde meg opptatt med mobilen eller boka eller noe, men etter en stund lærte jeg å bare henge med.

Barer er fremdeles umulig. Hvis jeg møter noen i en bar, vil jeg fikle med mobilen min hele tiden til de kommer.
Avatar

Re: Kan du sitte alene på en kafé eller bar?

sep 21 2019 - 15:13
Jeg begynner å bli mester på og gi f. Jeg kan sitte alene hvor som helst; kafeer, restauranter, bokhandlere etc etc. Jeg går ikke på barer, men hvis jeg gjorde det, hadde jeg sannsynligvis ingen problemer med å sitte alene der heller
Avatar

Re: Kan du sitte alene på en kafé eller bar?

sep 23 2019 - 18:58
Jeg dro på ferie til Thailand i 2 uker aleine, så ikke noe problem med å gå på bar eller kafé for meg selv, om jeg skulle ønske det
Avatar

Re: Kan du sitte alene på en kafé eller bar?

sep 27 2019 - 21:25
Ja, det er en helt grei ting for meg. Ikke noe galt med det.
Avatar

Ja, klart det.

sep 27 2019 - 23:36
Gjort det så mange ganger, går helt fint. Men synes det er gøyere med noen da.
Avatar

Re: Kan du sitte alene på en kafé eller bar?

sep 28 2019 - 13:01
Sitter på kafe alene jeg nå jeg. Føles ganske trist...og blir påminnet om at jeg er ensom . Og lurer på hvorfor ? 42 år og ensom . Smiler til di fleste .men ingen stopper og sier hei. Alle har nok med sitt og sine. På tide å dra på jobb... Der er det noen som trenger meg ♥️
Avatar

Re: Kan du sitte alene på en kafé eller bar?

sep 29 2019 - 12:00
Jeg å sitte på cafe alene innimellom. Aldri der det er mye folk.
I begynnelsen synes jeg det var litt ekkelt. Tenkte at de andre på cafeén syntes synd på meg som sitter alene osv.
Jeg kan også finne på å gå alene på kino i blant.
Avatar

Re: Kan du sitte alene på en kafé eller bar?

okt 1 2019 - 16:21
Ja det hendte ofte at jeg satt alene på cafe og gjorde oppgaver under studiene, synes det var koselig. Foretrekker lite folk, ellers begynner jeg bare å fikle med ting slik som ts.
Kino har jeg lyst å prøve, men ennå ikke våget alene:/

Kanskje flere kunne tenkt seg det samme ?
Hvor holder dere til :)?
Avatar

Re: Kan du sitte alene på en kafé eller bar?

okt 2 2019 - 20:18
Yes det kan jeg og gjorde det ofte i starten av studietida etter jeg flytta fra hjembyen. Klart mye morsommere når man er flere på cafe, men heey, alt livserfaring er spennende!;) Mye psykologi i å rusle tur i bygater og bare observere og nyte musikken av livet som det faller seg ! :)

Flytter til Oslo i desember, er med på kino og kaffe ♥️
Avatar

Lett !Ja det liker jeg faktisk:)

okt 3 2019 - 20:12
I Stavanger har de den fantastiske " fargegata" ( små trehus malt i alle regnbuens farger , nesten alle har uteservering)
Sitter gjerne der uten bok og mobil og studerer alle folk som traver forbi.
Enten med cappuccino eller vin .
Herlig :)
Men nå er jeg høysensitiv og liker å fade ut å sitte for meg selv i mine egne tanker :)
Avatar

ja men kan være hardt.

okt 4 2019 - 19:28
Har vært en del ganger på bar alene. Det har vært i tunge perioder der jeg rett og slett måtte komme meg litt ut. Det har ikke vært lett men er som regel bedre å sitte ute blant folk en alene når ting føles kjip samt at øl hjelper litt i små mengder. Er igjen på et punkt der det klør om å komme seg litt ut men penge fronten har vært litt tight å har aldri vært den typen som er flink til å bare gå en tur. Men i alt så går det fint å sitte ute alene. Det er også rom for å møte nye folk selv om jeg ikke har vært så heldig enda.
Avatar

Re: Kan du sitte alene på en kafé eller bar?

des 14 2020 - 08:27
Drar opp denne tråden igjen for det er jo alltid aktuelt det vi snakker om her. Jeg skal aktivt gå meg en to timers tur i dag istedenfor å ta buss til et storsenter et stykke utenfor byen. Etter en handlerunde med målrettet innkjøp, skal jeg oppsøke en cafè som har god, gammeldags, hjemmelaget middag med saus og poteter og jeg skal unne meg en slik, hva det nå kommer til å bli, helt alene og med velbehag.

En trenger jo ikke å se veldig ensom ut mens en sitter der. Jeg pleier ikke å føle meg ensom selv om mange andre sitter to og flere rundt bordene. Jeg har mengder å tenke på, så jeg benytter tiden til hvile etter å ha gått langt. Jeg fortjener mat, varme og så skal jeg gå hjem igjen i høljregnet. Det blir dagens grundige trim. I alle fall for meg. Skulle jeg bli for trett så finner jeg meg en buss. Ikke noe problem.

Flere som skal utfordre temaet fremover? :-)
Avatar

...

des 15 2020 - 07:52
Jeg satt og var bare meg selv på cafè i går. Det gikk som smurt og maten var god. De hadde en mulighet som heter "skravlekopp", en type kopp med skrift på som gir signaler til omgivelsene om at man er åpen for en prat med hvem som helst, om noen vil...og der går nok min grense. Jeg går for vanlige kopper som ikke signaliserer noe mere enn at jeg har lyst på kaffe. :-)
Til forsiden