Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kamerat i område Otta, Dovre, Dombås og omegn.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kamerat i område Otta, Dovre, Dombås og omegn.

feb 1 2020 - 23:04
Er du en misliker å ha ensomheten som din trofaste følgesvenn? Vel, livet er forsvinnende kort til å være aleine 24/7, og tror sikkert det er flere som føler det på samme måten

Ønsker meg gjerne en kamerat el. venninne i området mellom midtre og nordlig del av Innlandet. Gjerne noe mer sosial omgang enn bare en kaffe hver 14. dag, om det skulle vise seg at vi kom overens. Er hetrofil, om det skulle ha betydning.

Er bosatt på Dovre. Mann i midten av 40-åra. Noe sosial fobi. Snill, ærlig, enkel og grei å omgås. Sistnevnte subjektive påstand, håpes å ikke være alt for virkelighetsfjern:)

Trives kort oppsummert med å gjøre det meste. Turgåing, kaffedrikking, dype samtaler eller bare humoristisk tomprat, noe som også klart er helt på høyden:)

Om du bor i området, vurderer å svare og lar et eventuelt ønske om sistenvnte gå foran en eventuell tvil, er det superdupert:) Bedre å være to enn èn. Kom igjen!:)

Gjerne å snakke på telefon, fremfor en liten evighet foran tastaturet.
Avatar

Beklager

juli 4 2020 - 21:02
Hadde jeg ikke flyttet fra Dovre hadde det hørtes supert ut, så håper det er andre som enda bor på Dovre som trenger litt sosial omgang. lykke til. du virker som en trivelig karakter.
Avatar

Hallo

juli 5 2020 - 23:49
Takker så mye for hyggelige ord.
Håper og tror du har rett om at det sikkert er andre her i bygda el. omegn som ønsker å få seg en kamerat. Gjelder sikkert forsåvidt også over det ganske land. Mye ufrivillig aleinetid kan fort generere følelser av den mindre hyggelig typen, inkludert i meg selv, men framtida ligger klart åpent for det bedre. Utrolig hvor lett skallen omstiller seg til alt som er bra, om man bare kommer seg ut av det sosiale vakuumet man event. befinner seg i. Igjen kun et bruddstykke av mitt eget selvportrett og absolutt ikke et stikk til andre med sosial fobi her på forumet. Vel, en lengre digresjon:)
Håper uansett alt står bra til der du nå måtte befinne deg:)
Til forsiden