Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Joggepartner i Bergensregionen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Joggepartner i Bergensregionen

juli 31 2016 - 15:10
Heisann, er på utkikk etter noen som er like glad i å jogge som meg. Enten det er utendørs langs veien eller på tredemølle. Alt fra kortere distanser til lengre økter/ intervalltrening.

Er på ingen måte noen treningsfanatiker, synes bare det er hyggeligere å holde på sammen med andre enn alene. Ta gjerne kontakt om du har lyst å henge deg på, så kan vi avtale nærmere. Selv trener jeg normalt sett 3-4 ganger i uken.

Hilsen
Mann 30
Avatar

Hei

juli 31 2016 - 21:32
Hei
Avatar

Hei!

juli 31 2016 - 23:33
Heisann Sykdomlei. Er du glad i å jogge et par turer i uken?
Avatar

Hei

aug 2 2016 - 15:29
Har ikke verdens beste kondis, men gjerne med på turer og fjellet, liker det godt?

Avatar

Prøver Meg

aug 4 2016 - 20:21
Hei!

Jeg trener selv, liker å jogge! Elsker å pushe meg selv.

Jeg får inntrykk av at du er topptrent mann, haha.
Kan jeg spørre hva du trener ellers i uken, Styrke? Treningssenter eller utetrening?
Avatar

Hei

aug 6 2016 - 00:50
Hei Sykdomlei. Kondis er ingen problem, du kommer fort opp til et ok nivå. Er mest på utkikk etter noen som ønsker å være med langs veien/løyper og helst ikke vanlige gåturer og i fjellet da det ikke er helt min greie. Hiv deg uansett med på trening om du ønsker å prøve :-)

Hei Gullsgull. Så bra da, da er vi to :-) Jeg er på ingen måte topptrent, du skulle bare sett kostholdet, hehe. Er faktisk høyst ordinær, men ønsker å forbedre meg. Trener utelukkende løping. Tar derfor toppen 15kg i benkpress, men nærmer meg under 20 min på 5km løping.

Trener for det meste ute nå om sommeren, men av og til på tredemølle også for å spare beina litt og for å kunne kjøre intervaller. Hiv deg gjerne med om du har lyst :-)
Avatar

Hei

aug 10 2016 - 11:02
Jeg kunne gjerne tenkt meg å bli med å jogge :) Synes det er en litt monoton treningsform å bedrive alene, så er litt usikker på kondisnivå :p Hvor pleier du å løpe hen?
Avatar

Hei

aug 10 2016 - 16:35
Jeg trener på Itrein treningsenter. Jeg trener 3-4 ganger i uke. jeg trener styrke og elsker det. jeg er spreik så kan gå tur hvor som helst. jeg kan mye om styrke trening. har en kompis som følger ikke helt med meg derfor jeg vil ha noen å trene med
Til forsiden