Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jentevenner i Oslo?:)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jentevenner i Oslo?:)

okt 23 2014 - 16:48

Hei:) Jeg er en 26 år gammel jente som bor i Oslo og ønsker meg så veldig gjerne venninner/venner helst på min egen alder (men alder er ikke viktig). I et par år nå har jeg følt meg veldig ensom i Oslo, mang en fredag og lørdag går med på å studere og skrive melankolske tanker i dagboka. De få vennene jeg har her i Oslo har nesten aldri tid til å møte meg. De er hele tiden opptatte, og i de ledige stunder skal kjæresten legge beslag på dem. Jeg er veldig lei av å vente på at noen har tid til meg.

Det hadde vært så fint med noen flere nære vennskapsbånd! Det ville vært så koselig å ha noen venner som vil drikke kaffe og snakke om ting, dra på konsert, utested, reise til utlandet med eller at man trener sammen. Jeg er et veldig følsomt menneske som er veldig gla i skapende kreative ting. Du trenger selvsagt ikke ha samme interesser som meg - selv om det hadde vært gøy, det er bare spennende å møte folk med forskjellige interesser:)

Hvis du har det litt sånn som meg: stirrer trist ned på folk som går der nede på gaten fra soveromsvinduet, så ta kontakt!^^ La oss gjerne møtes over en kaffekopp hvorsomhelst i Oslo.
Avatar

Hei

okt 23 2014 - 21:20
Jeg er en gutt på 24, bor på oslo vestkant. Forstår hva du mener. Jeg har også opplevd at venner ikke har tid til meg, ble fort alene og ensom og ønsker å få venner som vil gjøre sosiale ting- blant de tingene du skrev...

Sender deg en venneforespørsel, så for du legge meg til, hvis jeg ikke er for ung for deg :)
Avatar

Hei

okt 24 2014 - 02:04
Likte deg ut i fra innlegget. Legg meg gjerne til =)
Avatar

Hei:)

nov 28 2014 - 20:24
Jeg vil gjerne bli kjent med deg.
Har sendt deg en melding:)
Til forsiden