Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jente søker venner med lidenskap for trening og fysisk aktivitet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jente søker venner med lidenskap for trening og fysisk aktivitet

april 30 2015 - 15:10
Jeg er en 21 år gammel jente med en brennende lidenskap for helse og fysisk aktivitet, både innendørs og utendørs. Tidligere har jeg vært komfortabel med å være litt "anonym" på trening og kunne jobbe i fred for litt ekstra fokus på prestasjonene og fremdriften min, men nå kjenner jeg sterkt på det at jeg virkelig savner å ha mennesker rundt meg som brenner for det samme. Jeg har verken familie eller nære venner som har interesse for nettopp dette, så jeg skal innrømme at jeg føler meg veldig ensom og alene oppi alt dette. Noe som er veldig vondt. Jeg savner å ha noen å kunne dele fine øyeblikk og lage gode minner med, både på trening og på tur utendørs. Jeg savner å omgås mennesker som legger like mye glede i det som jeg gjør, både med tanke på den fysiske delen og samholdet. Jeg håper sånn på å finne og komme i kontakt med noen her inne som brenner for det samme og som kunne tenkt seg å ta kontakt med meg. Det hadde virkelig betydd mye for meg. Jeg holder til i Drammensområdet, så det er kanskje enklest for mennesker i buskerudområdet å møtes? Er selvfølgelig åpen for alle som er interessert og kunne tenkt seg å bli kjent. Både jenter og gutter.
Avatar

hei

april 30 2015 - 19:25
Heisann.
Sikkert ikke bare veldig vondt å tenke på at ingen av dine venner deler din lidenskap for trening.men en motivasjonskiller også?
En sparringspartner..en som drar deg ut av drømmeland en septembermorgen til regn tights og joggetur.men med en innlagt kakaorast på enden av turen ;).
En man kan rådføre seg mot ang utvikling og selvpining når sukkeret tar slutt da jernviljen etter 5 hang ups til SKAL gjennomføres..for DEN gode flotte følelsen av å gjennomført noe som egentlig ikke var gjennomførbart.er UTROLIG deilig.;)
Trening.venner.++++♡thats life
Til forsiden