Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jente søker spirituele & kunstnersike venner i Oslo område.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jente søker spirituele & kunstnersike venner i Oslo område.

jan 25 2018 - 09:31
Hei! Jeg er en jente på 27år som søker venner i oslo område.

Jeg ønsker noen å kunne dele ting med som Meditasjon, spirituele, filisofi, psykologi og selvutvikling. Jeg er også glad i å lage mat, bake, dra på kino, dra på cafe, spill, bret spill og veldig glad i å tenge og male. Jeg søker helst noen med samme intresere da jeg synes det er så mye lettere og komme nærmere mennesker når man deller ting man Elsker og brenner for :)

ta gjerne kontakt! :)
Avatar

Re: Jente søker spirituele & kunstnersike venner i Oslo område.

jan 25 2018 - 10:16
Jeg driver litt med meditasjon og ser på meg selv som spirituell. Har mange filosofiske tanker og tror på det metafysiske i psykologien kan man vel si.. Jeg er veggis, og ganske sosialt aktiv. Er ikke så glad i å tegne å male, men spiller piano. Lage litt egen musikk.

Fortiden har jeg ikke så mye fokus på det spirituelle for å være ærlig, men jeg har mye erfaring fra det og er overhode ikke et lukket sinn for det ;) men jeg lurer jo derfor litt på hva du legger i det å være spirituell? Det kan jo være så mangt for de forskjellige..

Når jeg tenker på at jeg er spirituell tenker jeg på alle tankene jeg har om livet og døden, meningen med livet på en mer energibasert basis.. Jeg tror på healing og livet etter døden. Dvs nå fokuserer jeg mer på livet før døden ;) det å leve et meningsfylt liv og utrette "min rolle", om du vil..

Jeg tror veldig på viktigheten i det mellommenneskelige. Dvs viktigheten i å ha gode relasjoner til andre osv..

Ta gjerne kontakt om du vil prate i mer detaljer ;)

Hilsen Jonathan, 37 år..
Avatar

svar til Jonathan

jan 28 2018 - 10:41
Beklager lit seint svar!

Hyggelig å høre fra deg :) Kult at du også er vegetarianer, det høres ut som vi har en del tilfelles :)
ja det er godt poeng at det er så mye mer i orde spirituel! Jeg tenker nok det samme som deg, at det er mer mellom himel og gjord, den fysiske verden er nødvendigvis ikke alt, reincarnation, healing og at vi har en sjel.

Jeg sender deg en PM også :)

L
Avatar

svar til Manaminia :)

jan 28 2018 - 11:51
Det går bra :)
Jeg har send deg et svar med kontaktinfo :)
Ta den tiden du trenger ;)
Avatar

Re: Jente søker spirituele & kunstnersike venner i Oslo område.

jan 30 2018 - 00:38
Jeg synes også noen sånne ting kan være spennende, men jeg er ikke så god til å skrive om det. Men jeg vil gjerne være med i en sånn gjeng!
Avatar

.

jan 30 2018 - 09:46
Anser meg selv som ikke spesielt spirituell. Men er veldig åpen for det meste, og har hatt et turistforhold til emner som blant annet psykologi osv.Ta gjerne kontakt om noen vil slå av en prat da dette høres spennende ut for meg også!
Avatar

Takk for svar :)

feb 3 2018 - 12:02
Kult å høre fra enda flere, jeg legger dere til som venn så sender jeg dere en melding :)
Avatar

Re: Jente søker spirituele & kunstnersike venner i Oslo område.

feb 7 2018 - 11:01
Hei. Jeg er en mann på 33 år fra Oslo som også søker nye venner som har like interesser som meg selv. Kort om meg selv; Er meget glad i å lage mat, baker en del, tilbringer en del tid på kafeer, kino, leser en del, har en stor interesse for film - ser en del og lager mine egne filmprosjekter når jeg får sjansen. Maler ikke men ønsker å lære. Har alltid hatt en stor dragning til det spirituelle, har opplevd altfor mye jeg ikke kan forklare, men har fascinert meg og utviklet mine egne tanker om det. Har tilbrakt mye tid for meg selv i ganske mange år så jeg er ikke fremmed for filosofi, har ofte tatt meg selv i å la timene fare forbi i mine egne tanker. Dette er ofte hva jeg bruker i mine egne historier, som kanskje ikke alle vil forstå. Men skulle vært hyggelig å ha noen å dele det med, og kanskje kan inspirere meg. :)
Avatar

Re: Jente søker spirituele & kunstnersike venner i Oslo område.

feb 7 2018 - 18:47
Noen som har lest Spiritual Warfare fra McKenna? Definitivt den vanskeligste og mest kompliserte spirituelle boken jeg har lest. Hadde vært fint om noen hadde hatt lyst å diskutere spirituelle bøker, og tanker derfra.
Avatar

Update

feb 25 2018 - 21:38
Da tror jeg at jeg har tatt kontatk med alle som har svart på tråden min, men om ikke så beklager jeg det! Lit komplisert side og jeg mister let oversikten her. Men leg meg til som venn her og ta kontakt :)

Hører gjerne fra flere også! :)

Avatar

Re: Jente søker spirituele & kunstnersike venner i Oslo område.

feb 25 2018 - 21:41
Jeg har ikke fått skikkelig svar fra deg. Men siden jeg er blitt fjernet som venn, så regner jeg med at jeg ikke er aktuell?
Avatar

jonathan

feb 25 2018 - 21:56
Hei! jeg mener jeg la deg til på facebook? stemmer ikke det? Håper jeg la til rett person ihvertfall :P sender deg en PM på facebook å sjekker. Tror bare jeg glemte å skrive hvem jeg var når jeg la deg til!

Jeg bare fjernet vennene mine på inboksen her som jeg har fått kontakt med på andre medier, jeg klarer ikke holde oversikten og blir lit forvirret :)

L
Avatar

Re: Jente søker spirituele & kunstnersike venner i Oslo område.

feb 25 2018 - 22:33
:) Takk :) jeg ble litt forvirret av at vi hadde så mange felles bekjente og tenkte kanskje du var en fra et annet sted jeg hadde vært ;) Hyggelig å bli kjent med deg, og se at vi har felles bekjente som jeg er glad i å kjenne :)
Avatar

Hei

feb 26 2018 - 09:58
Hei..Jeg har altid vært litt sånn spirituell,men har ikke fått utøvd det eller drevet så mye med det..Jeg er interressert i mindfullnesd o.l. men er alene..Veit liksom ikke helt hvor/hvordan jeg skal begynne....Er mann på 41 i oslo..Er vel ellers en kunstnerisk sjel også,og jeg tror nok det er mer mellom himmel og jord som vi ikke veit om....
Blir gjerne kjent :-) :-)
Til forsiden