Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jente på 24 søker venner i Oslo

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jente på 24 søker venner i Oslo

mars 2 2014 - 12:18
Hei! :)

Jeg er en 24 år gammel jente som er nyflyttet til Oslo. Jeg tar fortiden noen enket fag og jobber. Jeg stortrives her i Oslo by! Det eneste er at jeg rett og slett ikke kjenner så å si noen. Det er vanskelig å bli kjent med folk når man bare tar enkelt fag. :/ I tillegg så har jeg bodd en del år i utlandet og har innsett at mine fleste venner ikke engang bor i samme land som meg. :/

Jeg kunne tenke meg å møte noen som har lyst til å finne på noe på fritiden. Jeg liker å traske rundt i byen, på museer og parker, gå på konserter, kafeer og på kino, samt interesse for fotball og reise. Vurderer å lære meg enten spansk eller japansk, så om noen vil gjøre det sammen, så er du hjertelig velkommen! Det er egentlig ikke så viktig hva man gjør, så lenge man har det koselig og gøy sammen.

Som person så er grei og hyggelig. Jeg skal innrømme at jeg er litt sjenert, men det pleier å gå fort over når jeg først har begynt å prate med folk.

Send gjerne en venneforespørsen/meldig :)
Avatar

Hei!

mars 2 2014 - 14:16
Jeg er en gutt på 24 år fra Oslo som deler noen av dine interesser og likhetstrekk som person. Er selv veldig interessert i å utvide min vennekrets og sendte deg derfor en venneforespørsel :)
Avatar

:)

mars 2 2014 - 22:21
Hei!
jag er også sugen på att lära mig spansk... lgger til deg som ven :)
Avatar

:)

mars 9 2014 - 08:03
Jeg har lagt deg til som venn:)
Avatar

Hei!

mars 13 2014 - 11:52
Jeg er en fyr på 26 år som deler mange av interessene dine, jeg bor litt utenfor Oslo, men det skulle ikke være noe problem når det gjaldt å finne på ting sammen! Legger deg til som venn jeg!
Avatar

hei

april 4 2014 - 18:22
Hei,

Jeg er en jente på 26 år og bor i Oslo. Det virker som vi har mye av de samme interessene og kunne tenkt meg å bli kjent med deg.

Har sendt deg en venneforspørsel :)
Til forsiden