Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jente på 23 ønsker venner i Kristiansand og omegn

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jente på 23 ønsker venner i Kristiansand og omegn

feb 26 2014 - 15:44
Har bodd i Kristiansand i snart 8mnd nå. Flytta fra sogn og fjordane fordi eg ville prøve noe nytt, samt at eg har mine røtter herifra. Har minimalt kontakt med familie, da alle er mye eldre og etablerte enn meg. Har fått litt kontakt med kollegaer og naboer, men det blir stort sett bare på "overflaten". Savner noen å være med, snakke med, og dele med, en venn.
Eg e veldig ensom og håper virkelig det finnes noen der ute som har det på samme måte eller trenger en venn... Sliter med angst og depressjon, men innerst inne e eg en positiv og eventyrlysten person :)
Har hund og liker alle dyr, liker det alternative, spill, film, naturen, opplevelser, kan igrunn like det meste... Liker å være kreativ og setter stor pris på andres "kunst" :) Eg har for det meste bare hatt kompiser, men også noen venninner. Så om du e jente eller gutt har det ingenting å si for meg :)
Er det noe mer om meg du lurer på eller ønsker du kontakt, legg meg til eller skriv :)
Avatar

G19

mars 11 2014 - 20:50
Hei! Legger deg til som venn, hvis du vil prate :)
Avatar

Hei

mars 13 2014 - 13:19
Bor også i Kristiansand. Er ny her inne så vet ikke helt hvordan dette fungerer, men la deg til som venn jeg. Hadde vært kjekt å bli kjent.
Avatar

hei

mars 24 2014 - 05:09
Jeg er 25 år og har bodd i Grimstad i ett år. Føler meg veldig ensom her og har det vanskelig å få venner her. Jeg er kanskje litt sjenert og redd for å bli avvist, men er faktisk en god person :). Vil gjerne bli dinn venn. :)
Avatar

.

mars 24 2014 - 21:53
Hei k321aasr

E fra Arendal, hvis du vil ha en å prate med :)
Avatar

Re: Jente på 23 ønsker venner i Kristiansand og omegn

mars 8 2015 - 21:41
Søker etter nye venner, er ikke typen som bruker mye penger på alkohol og ute på byen. Derfor så kreves det litt mer å møte nye mennesker. Legger deg til venn, ta kontakt hvis du ønsker.
Avatar

Re: Jente på 23 ønsker venner i Kristiansand og omegn

mars 16 2015 - 12:42Hei:)
Jeg er en jente på 27 fra Grimstad. Kjenner meg igjen i mye av det du skriver. Legger deg til som venn, så kan du sende en mld hvis du vil prate.
Til forsiden