Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jente på 22 søker nye venner i Oslo - området

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jente på 22 søker nye venner i Oslo - området

mai 27 2016 - 19:42
Hei,

Jeg er en jente på 22 år, som har bodd en periode i Oslo grunnet studier og jobb, og som nå har valgt å bosette meg her permanent.

Jeg er i en situasjon hvor veldig mange av vennene mine har blitt etablert løpet av et kort tidsrom. Flere av dem har nå fått samboer og barn, og har lite tid til venner. Derfor ønsker jeg å komme i kontakt med nye mennesker her. Kanskje vi kan utvikle et vennskap? Alder har ikke betydning for meg. Jeg har hatt en del psykiske vanskeligheter(som er vesentlig bedre idag), og setter pris på det dersom du er en som har forståelse for det.
Avatar

Hei

mai 27 2016 - 20:13
Hei Månesolen,

Jeg er mann på 33 år, som selv bor i Oslo og søker andre mennesker der ute som jeg forhåpentligvis kan utvikle et vennskap på sikt. Jeg har ingen store laster, men er vel ikke akkurat den personen med best selvtillit her i verden, grunnet oppvekst med mobbing, svik etc, som har gjort meg litt reservert mot andre mennesker, men dette går bedre og bedre.
Det er også litt av grunnen til at jeg har kommet hit, for å se om jeg kan møte andre mennesker som har hatt sitt å stri med og som gjerne har et litt annet perspektiv på saker og ting og personer man gjerne kan gjenspeile seg med.

Hvis du ønsker å bli kjent, legg meg gjerne til, så kan vi slå av en prat :)

Avatar

Re: Jente på 22 søker nye venner i Oslo - området

mai 27 2016 - 23:17
Hei månesol

Vet veldig godt hva du mener. Jeg har gått igjennom mye i livet mitt som sviktende foreldre, barnevern som gjorde ting være. Så jeg er en person som ikke dømmer folk med det første. Og vet veldig godt det er å snakke med folk som sliter selv, man møter forståelse ikke fordømlse eller at de skal komme med kvikk fiks som ikke funker. Mange av minne venner opptatt med forhold og unger selv. Så vis du vil prate så er en gutt på 38 år som bor i Oslo.
Avatar

Hei

mai 30 2016 - 18:20
Hei Månesolen

Er en gutt på 24 år i Oslo som også kunne
tenkt seg å fått kontakt med noen nye mennesker :)

Har et par venner jeg tilbringer tid med, men de virker veldig tilfredse med de tingene jeg starter å miste interesse for. Ganske dårlig på å møte nye mennesker, fordi jeg muligens har mild sosial angst, men hvis du vil prate er det bare å sende melding :)
Avatar

Hei Månesolen :)

mai 30 2016 - 18:41
Jeg er en 22 år gammel jente fra Buskerud, ca. 40 min med tog fra Oslo. Jeg er veldig interessert i å møte deg :) sliter med mitt eget psykologiske surr, så har veldig god forståelse på den biten. Mistet de fleste etter videregående, sitter igjen med noen få som sakte med sikkert sklir mer og mer bort, så er veldig interessert i nye vennskap. Jeg tar meg den friheten i legge deg til som venn :)
Avatar

hei,

juni 1 2016 - 17:34
Hei, gutt på 26 her som flyttet til Oslo for rundt 1 år siden, grunn av jobb. Ønsker selv også å komme i kontakt med nye mennesker, siden jeg kjenner tilnærmet ingen i dette området. Bor selv på Torshov området. Savner en gå tur venn hvis du har lyst kan vi sikkert gå en tur sammen :)
Til forsiden